Dagboka tirsdag 19. november 2019

Det er landslagspause og vi i VPN har vært litt slappe på tastaturet selv, men her er dagens bok og det blir en salig blanding av sesongkortprat, hockeysynsing og et ønske om å hjelpe et jentelag. Sessongkort På klubbens sider har kammerat Nydal en artikkel ute med prisene for sessongkort og enkeltkamper for 2020-sesongen. Det … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 19. november 2019»

Det er landslagspause og vi i VPN har vært litt slappe på tastaturet selv, men her er dagens bok og det blir en salig blanding av sesongkortprat, hockeysynsing og et ønske om å hjelpe et jentelag.

Sessongkort
På klubbens sider har kammerat Nydal en artikkel ute med prisene for sessongkort og enkeltkamper for 2020-sesongen.

Det viktigste å merke seg i denne artikkelen, med gjennomført bruk av punktlister, er som følger:

  • Sesongkortsalget starter 3. desember kl 12:00 i Sjappa
  • Prisene på sessongkorta er satt ned.
  • Prisen på vår tribune er 1690,- for medlemmer og 1990,- for ikkemedlemmer.

VPN biter seg merke i at prisene settes ned som følge av at patrioter som ikke drar på kamp så ofte har oppgitt billettpriser som grunn for at de ikke gå oftere på kamp. Vel, nå har klubben hørt på dere. De setter ned prisene og da er det opp til dere å vise at det faktisk er prisene som er grunnen. Møter dere ikke opp i 2020-sesongen heller så taper jo klubben faktisk penger på å prøve å etterkomme deres ønsker.

Hansken er kastet. Dere kan enten plukke den opp eller sitte i sofaen og se kampen på tv mens dere momser ostedudler. Velger dere det siste har ikke klubben mange argumenter for hvorfor de skal fortsette å ha lave billett- og kortpriser også i 2021-sesongen.

VPN spør derfor:

[poll id=»235″]

[poll id=»236″]

Håkki
Det er bare en GET-ligakamp i dag og det er Lillehammer – Stavanger Oilers. Manslingene fra oljebygda vinner sikkert den kampen og hvis så skjer så har vi fremdeles godt heng på lagene foran. Fra vår 5. plass er det bare 5 poeng på til Frisk på 2. plass.

De fire neste kampene til iskrigerne er mot Grüner, Stjernen, Sparta og Narvik, så vi bør hanke inn bra med poeng fromover.

Vålerenga og Champions League
Det er ikke mange dagene siden damelaget ble klar for Champions League. Nå kan du bli med å sende Vålenga jenter 08 til Champions League. De er med i en konkurranse der de to lagene med flest stemmer får tur, billetter og mer til til to av Elverums kamper i CL. Ingenting hadde vært bedre enn at vi stemmer dem frem slik at de kan pakke sekken med Klubbsang 3 og få en knallopplevelse.

HER kan du gå inn å stemme på laget

Vålerenga i dag
Engaland på Klemetsrud
Engaland skal i dag besøke Klemetsrud IL som endel av Engalandprosjektet. Det hele starter kl 17:30 og alle kidsa som møter opp får billett til kampen mellom Vål’enga og MVK.

Til de få høyrøstede gamle grinebiterne som på død og liv skal være negative til dette prosjektet fordi det stjeler ressurser fra a-lagssatsingen (noe det beviselig ikke gjør):

Ok boomer

De siste månedene har det kommet endel kritikk fra aktive spillere fra Oslogryta som spiller på elitenivå om at klubben ikke var spesielt godt likt blant datidens talenter. Skal klubben klare å hanke inn de beste lokale unge spillerne er klubben avhengig av å ha et godt sportslig tilbud som ungdommene ser det er muilig å nå sine mål og drømmer gjennom, et godt forhold til klubbene i nærområdet og skape et godt forhold og inntrykk hos neste generasjons elitespillere.

Engaland gjør at Vålerengas knytter relasjoner med klubber i nærmiljøet, klubben bygger profiler, kidsa får en fin opplevelse og møter de store gutta, kidsa får en mulighet til å til å se Vålerenge og bli en patriot og klubbene vi besøker får nye impulser og økt kompetanse.

En skulle tro det var en no brainer.

Legg igjen en kommentar