Kveldsboka fredag 15. november 2019

Det er kanskje landslagspause for herrene, men det betyr ikke at det ikke er en spennende helg for alle som elsker Vålerenga. Damene skal spille for CL-kvalik, det er første gang på stor bane for en spent ung gjeng, også er det hockey da. Champions League? I morgen er det sesongavslutning i Toppserien og ting … Fortsett å lese «Kveldsboka fredag 15. november 2019»

Det er kanskje landslagspause for herrene, men det betyr ikke at det ikke er en spennende helg for alle som elsker Vålerenga. Damene skal spille for CL-kvalik, det er første gang på stor bane for en spent ung gjeng, også er det hockey da.

Champions League?

I morgen er det sesongavslutning i Toppserien og ting er jævlig spennende. Team Lillestrømmen har allerde tatt gullet mens Vålerenga har et grep om sølvet. Et grep. Ikke et godt grep. Statusen er nemlig at vi ligger to poeng foran Klepp på tabellen. For å sikre sølvet må vi vinne dersom Klepp vinner. Og det er det store sjanser for da de møter tabelljumbo Fart. Målforskjellen deres er langt bedre enn vår, så en uavgjort er uaktuelt.

For vår del er det Arna-Bjørnar som gjelder. Det er noe dritt, men vi må til Bergen denne runden også. Motstanden vår er noe bedre enn Klepps, men det skal være overkommelig. Her er det faen meg bare å sette alle kluter til, spille kynisk og god og ikke få panikk. Om under et døgn veit vi om det blir Champions League-kvalik eller ikke.

Vi er nervøse som faen men trur på seier.

Kampen starter 13:00 et sted på vestlandet.

Første gang på stor bane

Har du lyst til å dra på fotballkamp på Valle, se gutter som virkelig brenner for klubben, komme inn helt gratis og i tillegg slippe å blir grafsa på av vakter? Da har du mulighet i mårra.

Gutter 2006 spiller nemlig sin aller første 11-kamp i 2 x 45 minutter noen sinne Og det på selveste Intility arena. Ikke nok med det! De kommer til og med i spillerbussen. Her er det muligheter for å scoute ut fremtiden til Vålerenga fotball og det kan vanke litt cred om ti år når du kan stå på pubben og skryte av at du så han først. Spilleren som ble solgt til Dortmund for 50 mill.

Mostanderne er Kolbotn. Vi veit med sikkerhet at det er en del Vålerengafolk som av ukjente og syke grunner har flytte ut av byen og ned dit. Det er lov å holde med begge!

Kampen spilles klokka 12:00

Hockey

Vålerenga skal ut til Asker og spille i morgen. Med seier inntar vi tredjeplassen.  Med andre ord mye å spille for.

Kampen starter 15:00

Vålerenga i dag

Vi er allerede godt nede i glasset på Øst eller Vertshuset. Eller så er vi på det tapende laget i quizen på Bohemen. Uansett regner vi med å se landskampen. Ikke fordi vi har lyst, men det jo noe å se på. Norge er ikke så gærne for tida. Tross alt.

Legg igjen en kommentar