Dagboka fredag 8. november 2019

Om du tar en titt ut av vinduet ditt ække himmelen blå? Nei det er den ikke. Den er grå og årets første snø er her. Det betyr som vanlig at det er flere uker igjen til eliteserien er over for i år. Det er tre kamper igjen, den første av de er på søndag, … Fortsett å lese «Dagboka fredag 8. november 2019»

Om du tar en titt ut av vinduet ditt ække himmelen blå? Nei det er den ikke. Den er grå og årets første snø er her. Det betyr som vanlig at det er flere uker igjen til eliteserien er over for i år. Det er tre kamper igjen, den første av de er på søndag, men på grunn av landslagspause legges det på en ekstra uke. Selv om de siste kampene blir kalde og mørke kan vi glede oss over at noen av unggutta er på landslagssamling.

Bikkjekaldt

Om det blir hetende Tromsmark, Tromsø-Finnmark eller Финнмарк gir vi faen i. Det vi veit er at det er kaldt og mørkt og depressivt der oppe, og at de har et eliteserielag på tross av at de burde vært flytta over i en egen taiga-liga så vi hadde sluppet å forholde oss til driten. Men frem til den dagen må vi bare innfinne oss i at de er her og gjøre det beste ut av det. Og det beste? Komme, ta tre poeng og stikke.

Om vi kler på oss ordentlig så vi ikke fryser ballene av oss og vinner denne kampen, har vi gjort vårt i år for at fiskeværet flyttes ned i OBOS-ligaen. Sist vi møttes i april sendte vi bønda hjem med fire i ræva og denne gangen tenker vi at det ikke skal gjøres noe dårligere.

Vi kan som vanlig vente oss et lag som spiller anti-fotball med knottene først og gjør det de kan for å ødelegge motstanderne. Ikke bare finspillet men også spillerne. Her er det viktig at vi trår forsiktig og er obs på drittspill. I tillegg er det viktig at vi trår forsiktig og ikke tryner på isen.

Hva kan supporterne vente seg?

Dette:

Kampen spilles søndag klokka 18:00

Landslagssamling

Borchgrevink, Klaesson og Dønnum er klare for  U-21 EM-kvalik mot Kypros og Portugal. Vi veit fra før av at Vålerenga er best i landet på å hente frem unge spillere og dette er fruktene som bæres av det arbeidet.

Ronny er stolt som en hane og vi må si oss enige.

Lykke til alle tre!

Cupfinalebilletter

Nå er det to uker til Vålerenga spiller cupfinale mot LSK og billetter er i salg. Mer informasjon om dette finner du her.

Vålerenga i dag

Vi blir inne og drikker fredagspils på Øst, Vertshuset eller Bohemen. Sistnevnte har quiz.

Legg igjen en kommentar