Uavgjort mot Odd føltes som et ran

Bård Finne scora igjen, men en venstreback fra Odd ødela festen. Odds Ballklubb – Vålerenga Fotball 1-1 (0-0). 0-1 Bård Finne (56), 1-1 Birk Risa (90+3) Vålerenga (4-2-3-1): Adam Larsen Kwarasey – Christian Borchgrevink, Johan Lædre Bjørdal, Pierre Kanstrup, Ivan Näsberg  – Mohammed Abu (Felix Horn Myhre fra 65), Magnus Lekven – Deyver Vega (Mohammed … Fortsett å lese «Uavgjort mot Odd føltes som et ran»

Bård Finne scora igjen, men en venstreback fra Odd ødela festen.

Odds Ballklubb – Vålerenga Fotball 1-1 (0-0). 0-1 Bård Finne (56), 1-1 Birk Risa (90+3) Vålerenga (4-2-3-1): Adam Larsen Kwarasey – Christian Borchgrevink, Johan Lædre Bjørdal, Pierre Kanstrup, Ivan Näsberg  – Mohammed Abu (Felix Horn Myhre fra 65), Magnus Lekven – Deyver Vega (Mohammed Fellah fra 77), Aron Dønnum (Amin Nouri fra 87), Bård Finne  – Matthías Vilhjálmsson.

Denne matchen gikk litt på halv tolv for oss. Det skal vi være de første til å innrømme. Mange av oss var enten på vei hjem fra høstferie, på vei til festivitas eller bare var generelt opptatt med andre ting denne lørdagen klokka 18:00.

Utenom en stakkars jævel.

Han tok for å fotografere og du ser ikke så mye av hva som skjer på banen når du tar bilder, utenom det som skjer nesten rett foran deg. Derfor gir vi deg dette bildereferatet i stedet for et vanlig referat.

Første omgang

Vålerengas supportere Klanen i fyll fyr med flagg før kampstart
Supportene var i form under hele matchen

 

Tidligere VIF-spiller Torgeir Børven var farlig frampå noen ganger
Tidligere VIF-spiller Torgeir Børven var farlig frampå noen ganger

 

Adam Larsen Kwarasay med full kontroll på ballen og hans beste kamp hittil i 2019.

 

Borchgrevink hadde god kontroll og spilte en bra kamp.

 

Andre omgang

Det ble bare nesten for Matti denne runden!

 

Bård Finne derimot fikk lov til å juble for scoring!

 

Fantastiske scener!

 

Bård Finne var vår aller beste spiller mot Odd – her hadde han sjansen til å øke ledelsen til 2-0.

 

Felix Horn Myhre kom inn for Mohammed Abu i det 75. minutt.

 

Mohammed Fellah kom innpå for Deyver Vega i det 77. minutt.

 

Amin Nouri kom inn for Aron Dønnum rett før slutt, og takker supporterne etter kampen.

Legg igjen en kommentar