Hva skjer nå, Vålerenga?

Vålerenga spilte rævva i Østfold, og tapte for bunnlaget som kanskje var hakket hvassere. Men Sarpsborg imponerte ingen. Hva skjer egentlig nå, Vålerenga? Det er nok av folk som har enkle løsninger i sosiale medier som vil hevde at Prosjekt Deila er ferdig. Få inn ny trener og vips er alt så mye bedre. Bettingselskaper … Fortsett å lese «Hva skjer nå, Vålerenga?»

Vålerenga spilte rævva i Østfold, og tapte for bunnlaget som kanskje var hakket hvassere. Men Sarpsborg imponerte ingen. Hva skjer egentlig nå, Vålerenga?

Det er nok av folk som har enkle løsninger i sosiale medier som vil hevde at Prosjekt Deila er ferdig. Få inn ny trener og vips er alt så mye bedre. Bettingselskaper ser også sitt snitt til å fyre oppunder. Fem i odds på at Deila ikke trener Vålerenga i første seriekamp i 2020, bør være ganske greie penger å plukke, eller?

https://twitter.com/NordicBetNO/status/1173940078063734786

Dagbokisten skal ikke si at tankene aldri har streifet rundt hvor lenge Deila skal få styre klubben. Gang på gang har vi hatt trua på at Deila er rett mann selv om det har kommet noe skikkelig sure tap – ikke minst i år, men også i fjor. Nå tenker dagboka mer og mer på at han er rett mann fordi det reelt sett ikke finnes alternativer. Eller finnes det et reelt alternativ?

Ronny har kontrakt ett år til, og økonomien i klubben er skral. I februar var dette overskriftene der ute:

https://twitter.com/db_sport/status/1091437108793933825

Derfor er spørsmålet: Har klubben råd til å sparke Ronny og samtidig få inn en ny trener? Neppe. han beholder nok lønna ut 2020 uansett. Haakon Lunov og Johannes Moesgaard er begge assistenttrenere, og det er vanlig praksis at en av dem tar over i slike tilfeller – med mindre en rik onkel (hei Trøim) er keen på å putte enda flere millioner inn i Vålerenga.

[poll id=»215″]

En del påstår også at Ronny har mista det? Eller at det kladder og han så bedre ut før – i alle fall har mange av lagene han har trent sett betydelig bedre ut enn det Vålerenga som spiller i eliteserien nå.

Hva bør Ronny egentlig gjøre nå? Altså så lenge han er i Vålerenga, hva bør han prioritere? Fortsette som nå og håpe og tro at det løsner? Eller er det tid for å tenke modig og satse enda mer på unge og talentfulle? Klaesson er jo en suksess, og Borchgrevink og Näsberg har spilt mye.

[poll id=»216″]

Det er stor stas at klubben får toppscore for å ha et fantastisk akademi. Vi sakser fra Sunnmørsposten:

I den andre rapporten fra den såkalte Akademiklassifiseringen i Norsk Toppfotball, som er en grundig gjennomgang av arbeidet med spillerutvikling i alle norske toppklubber på herresiden, blir det slått fast at Vålerenga har det beste akademiet i landet.

De er også den første klubben som oppnår fem av fem stjerner i rangeringen av utviklingsarbeidet. Klubbenes arbeid med å utvikle de neste fotballstjernene er grundig vurdert på ti områder.

[poll id=»217″]

Medlemsmøte i morgen

Dersom du er medlem av Vålerenga Fotball Elite, eller er villig til å betale 250 kroner i medlemskap, kan du høre Ronny Deila snakke om den sportslige situasjonen. Vi klipper fra klubbens sider:

Vålerenga Fotball Elite ønsker velkommen til medlemsmøte på Intility Arena onsdag 18/9 kl. 18.00. Vi møtes i vårt store møterom i 0. etasje, og medieinngangen nede på plan 0 kan benyttes.

Det blir enkel servering med pizza fra Dominos Pizza og mineralvann fra Coca Cola.

Møtet er kun for medlemmer av Vålerenga Fotball Elite, men du kan enkelt melde deg inn før møtet her.

Agenda:

  • Velkommen ved styreleder Thomas Baardseng
  • Presentasjon u-avdelingen ved utviklingsleder Thomas Hasselgren og sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen
  • Status sport med fokus på A-laget ved Jørgen Ingebrigtsen & Ronny Deila
  • «Spørretimen»
  • Oppsummering ved styreleder Thomas Baardseng

Dagboka vet selvsagt ingen ting om hva som blir tatt opp der, men dagboka skulle ønsket at det var mulig for alle supportere å være til stede, og at man ikke må melde seg inn i VFE for å være der.

Vålerenga i dag

Ullern mot Vålerenga 2 på Ullern CC Vest Arena kl 19. Ullern er på tredje plass og bør by på motstand, selv om vi vant 4-1 i det motsatte oppgjøret i mai.

 

En kommentar til «Hva skjer nå, Vålerenga?»

Legg igjen en kommentar