Dagboka fredag 20. september 2016

Vi sier endelig fredag mens vi ser frem til en helg stappfull av Vålerenga-content på hjemmefronten. Nå er det bare å dra på seg finstasen og komme seg ut. Vi snakker medaljemuligheter. Damer hjemme Fotballag pleier som regel å ta det rolig og dysse ned gode resultater og «snakker ikke om medalje» og så videre, … Fortsett å lese «Dagboka fredag 20. september 2016»

Vi sier endelig fredag mens vi ser frem til en helg stappfull av Vålerenga-content på hjemmefronten. Nå er det bare å dra på seg finstasen og komme seg ut. Vi snakker medaljemuligheter.

Damer hjemme
Fotballag pleier som regel å ta det rolig og dysse ned gode resultater og «snakker ikke om medalje» og så videre, men nå later det til at damelaget vårt endelig har tatt over seg at sjansene begynner å dra seg skikkelig til. Sist helgs batalje i Bergen endte til slutt 4-3 i favør Oslo, men vi klarte ikke helt å komme oss forbi på grunn av målforskjell.
Vi kan jo håpe at det begynner å lukte gull mot slutten selv om det er lite sannsynlig, så vi fokuserer heller på sølvet hvor sjansene er mer enn gode nok. Det eneste vi trenger å gjøre er å være bedre enn Sandvika.

Situasjonen er denne: Om vi slår Ørn i mårra, et lag langt nede på tabellen med halvparten av poenga vi har, og Sandvika taper mot Team Lillestrømmen, inntar vi andreplassen på tabellen. Nå skal det riktig nok spilles to kamper først, men vi regner sannsynligheten som høy for at dette går i vår favør og krysser fingra for en uavgjort på Romerike.

I tillegg til å være i en spennende situasjon minner vi om at det trolig er siste gang du kommer til å se gradestokken oppe på 20-tallet på åtte måneder. Utepils på Øst først spør du? Ja sier vi!

Kampen spilles 15:00

Farewell Jenna

Jenna Dear forlater klubben og går videre til Football Club Fleury 91 Cœur d’Essonne* som for tiden spiller i Championnat de France de Football Féminin**. Takk for oppholdet og lykke til videre, Jenna!

J19-landsen

Ildhusøy og Østerås er nok en gang tatt ut på landsen. Denne gang i EM-kvalik. Nice! Godt jobba og lykke til! Alle kampene spilles i Nord-Irland og nasjonene de møter er Moldova, Wales og Nord-Irland.

Hockey «hjemme»

Etter en lang og varm sommer er det klart for årets første hjemmekamp i Get-ligaen. Som de fleste sikkert har lagt merke til spiller vi også denne sesongen oppe på Furuset. Det er fint i Groruddalen, det er ikke det, men vi begynner å kjenne skikkelig på hjemlengselen for tida. Det gjør klubben også og kaller årets sesong for «veien tilbake». Noe som selvsagt kan tolkes på flere måter. Om du enda ikke har kjøpt sesongkort kan det gjøres her.

Etter to bortekamper på rad i sesongåpninga er stillinga tap mot Asker og en knepen seier mot Sarpsborg i går. I mårra er det Narvik som står for tur og da er det bare å regne med at det blir seier. Noe annet blir for dumt. Det er hyggelig med nordlendinger i ligaen, men det er også vår jobb å vise dem hvor skapet skal stå.

Kampen starter lørdag klokka 16:00

Innebandy

Vålerenga innebandy spiller sin første sesong i øverste divisjon og på søndag er det hjemmekamp. Den spilles i Teglverkshallen klokka 12:00. Mostandere er Sarpsborg Sharks.  Det er stas!

Herrer hjemme

Vikingarna kommer på besøk på søndag og for en gangs skyld er det kamp klokka 18:00. Det er jo positivt. Sjarmøren Zlatko Tripić står over på grunn av gult kort. Det er også positivt.

[poll id=»218″]

Vålerenga i dag
Vi håper værgudene og Meteorologisk institutt blir enige og legger til rette for det som kan bli sesongens siste fredagspils utendørs i åleit vær. Den inntas selvsagt på en av de Vålerenga-relaterte vannhøla. Quiz på Bohemen.

 

*FC Fleury 91

** Fransk toppserie

Legg igjen en kommentar