Dagboka fredag 13. september

I dag er det fredag den 13. En dato mange forstyrra mennesker mener bringer ulykke og dårlige vibber mens vi andre tar det helt med ro og ser fram mot helga der vi har mye å glede oss til. Damene drar til Bergen i morgen, herrene spiller ikke før på mandag, men heldigvis er det … Fortsett å lese «Dagboka fredag 13. september»

I dag er det fredag den 13. En dato mange forstyrra mennesker mener bringer ulykke og dårlige vibber mens vi andre tar det helt med ro og ser fram mot helga der vi har mye å glede oss til. Damene drar til Bergen i morgen, herrene spiller ikke før på mandag, men heldigvis er det noe annet man kan gjøre i Oslo-traktene likevel. Hockeysesongen er i gang!

Hockey

Selv om det er to og en halv måned til fotballsesongen er over, er isen lagt og pussa i rundt i landet. Med det syns vi det er viktig å nevne en kuriositet og god nyhet. VPN og andre vålerengafolk er en gjeng som stort sett ønsker den perifere delen av landet (alt utenfor Oslo-grensa) nord og ned. Jo lenger ut man kommer, jo værre blir det. Denne sesongen ishockey har strukket seg lenger enn noen gang. Men vet du hva? Det er ganske fett, og veldig på tide.

I går var nemlig en merkedag da den første eliteseriekampen i ishockey noen sinne i Nord-Norge ble spilt. Resultatet? Kjipt tap mot Dragene. Velkommen til voksenverden, Narvik!

Når det kommer til Vålerenga og våre forventninger denne sesongen må du vente på tabelltipset som kommer seinere i dag. Du vil ikke tro hva vi har kommet frem til.

Da er det egentlig bare å ta på seg pentøyet og møte opp i Asker i mårra klokka 18:00.

Vi er i gang!

Andreplassen?

På andre siden av fjellet ligger det en bygd som i det siste har blitt kjent for dårlig vann og skepsis til moderne urbane ting som trikker og annen kollektivtrafikk. Dit skal damene i morgen for å spille kamp og forhåpentligvis snappe sølvet fra Sandvika (V). Distriktslaget ligger tre poeng foran oss på tabellen med to mål mer i målforskjell. Med andre ord er det ikke helt på jordet å håpe at vi kan gå forbi.

For at vi skal gjøre det kreves det kløkt og mot og godt spill og alt det der. Ferdigheter vi ikke er i tvil om at laget innehar.

Kampen spilles i Bergen i mårra klokka 14:00. Noen ganger er det verdt å dra til Bergen. Noen få ganger.

Semifinale

Vålerenga G19 banka de gulkledde fra bibelbeltet 3-1 sammenlagt i går og gikk dermed videre til semifinalen der de kan møte Brann, Tomgodset eller Mjørndarn/RBK. Det er grisebra jobba og vi er dritstolte av dem. Det er så digg å se at det rører seg ting nedover i systemet. Gå for gull gutta!

Vålerenga i dag

Det er meldt sol i hele dag og enn litt kaldt. Det betyr at vi tar på oss en genser før vi setter oss ute og tar en fredagspils på Øst eller Vertshuset. Quiz er det som vanlig på Bohemen.

 

Legg igjen en kommentar