Dagboka onsdag 11. september 2019

For vi har Mohammed Fellah, for vi har Mohammed Fellah, for vi har Mohammed Fellah – visst faen har vi det! I dag ble det kjent at Vålerenga Fotball Elite har signert den tidligere VIF-spilleren Mohammed Fellah. Kontrakten starter i dag og varer ut sesongen. Det virker nesten så Vålerenga har forbarmet seg litt over … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 11. september 2019»

For vi har Mohammed Fellah, for vi har Mohammed Fellah, for vi har Mohammed Fellah – visst faen har vi det!

I dag ble det kjent at Vålerenga Fotball Elite har signert den tidligere VIF-spilleren Mohammed Fellah. Kontrakten starter i dag og varer ut sesongen. Det virker nesten så Vålerenga har forbarmet seg litt over ham. Han er kontraktsløs og har slitt med å finne seg en klubb de siste årene – sannsynligvis fordi han er veldig skadeutsatt. Det er litt Vålerenga å ta seg av spillere som sliter litt. Særlig når det er en av sine egne. Så kan vi selvfølgelig komme med slengbemerkninger om skadde spillere og Vålerenga, men det lar vi være.

Sjefen sjøl, Ronny Deila, er klar på at dette er et langtidsprosjekt.

– Vi tror også at gevinsten om vi før ham ordentlig i gang kan gi oss en topp spiller for neste sesong. Forhåpentlig også litt i år, men vi er vel klare over begge to at når du ikke har spilt fotball på et år, så vil det ta tid. Men at dette er et prosjekt for å prøve å få Fellah tilbake der han har vært før, og så håper vi at det lykkes, for da vet vi at vi har en klassespiller, sier Deila til Eurosport

Mohammed Fellah holder stolt opp den samme drakta han forlot for noen sesonger tilbake (foto: Vålerenga Fotball Elite)

Sortien til Fellah var jo alt annet enn ryddig og det var jo ganske mange som var bitre over at klubben solgte en av sine egne som hadde et så stort potensial for knapper og glansbilder etter at han først ikke ville skrive ny kontrakt, brakk leggbeinet under oppkjøringen og deretter grein i media fordi han måtte trene og spille seg i form via 2. laget.

Samtidig så var Fellahs avgang ryddigere enn andre som har forlatt klubben. Fellah har ikke slengt dritt om klubben i garderoben, og han virker oppriktig glad for å være tilbake.

Han virker klar over dette sjæl og sier det samme til klubbens sider:

– Jeg var en ung gutt fra Holmlia som ville leve proffdrømmen i utlandet. Jeg innser nå at jeg var litt naiv og tenkte for mye på meg selv, men jeg håper å bevise at jeg fortjener denne sjansen. Jeg vil blø for drakta og ingenting vil glede meg mer enn å glede supporterne våre, sier en ydmyk Fellah.

Vi er litt skeptiske til å ta med eksen til køys, vi er jo det. Men funker det så er jo det gøy og, det er jo det vi håper på.

Mohammed Fellah jubler for mål mot Odd i 2012 (foto: Eivind Hauger/Klanen/VPN)

Velkommen tilbake, Fellah!

[poll id=»213″]

Straff til besvær

Slår du noen på åpen gate blir du mest sannsynlig bura inn. Slår du noen på en fotballbane blir du straffa med noen kamper ute. Nå er straffen til David Akintola etter slaget mot Sam Adekugbe klar. Tre -3- kamper. Det er, intet mindre, enn en skandale. Etter to liknende hendelser trodde vi NFF hadde lært. Neida. Det hadde de ikke. Begrunnelsen kunne like gjerne gått en kamp til oppover:

– Slike forseelser har et svært stort skadepotensial og kan verken tolereres på en fotballbane eller generelt i samfunnet. Både allmennpreventive og individualpreventive hensyn tilsier en streng reaksjon.

Dagboka syns dette bare er tåpelig, men det er uheldigvis ikke vi som bestemmer.

Hva mener du? Fortell oss gjerne hvor mange kamper DU mener NFF burde straffe Akintola med, så kan du kan du kanskje vinne en plass i Disiplinærutvalget.

Legg igjen en kommentar