Dagboka fredag 30. august 2018

Vi har endelig blitt tørre og kommet oss hjem etter gårsdagens strabaser. Nå er vi klare for å ta en velfortjent helg. Om du holder med Vålerenga er det søndagen som gjelder. Trøndere kommer på besøk og det spilles om ære. Hele norges Rosenborg Heldigvis er det ikke helt cupfinale, men det er likevel en … Fortsett å lese «Dagboka fredag 30. august 2018»

Vi har endelig blitt tørre og kommet oss hjem etter gårsdagens strabaser. Nå er vi klare for å ta en velfortjent helg. Om du holder med Vålerenga er det søndagen som gjelder. Trøndere kommer på besøk og det spilles om ære.

Hele norges Rosenborg

Heldigvis er det ikke helt cupfinale, men det er likevel en av de helgene vi ser minst fram mot hver sesong. Helga da horder av ravende usiviliserte barbarer fra landsbygda inntar hovedstaden og sitter og skriker til de dannede fra uteserveringa på Scotsman.

Når Rosenborgs supportere kommer på besøk til Oslo er det ikke for å hente inspirasjon til å bygge en skikkelig by, se hvordan en skjærgård ser ut eller sjekke ut kultur, mat og arkitektur i verdensklasse. Neida. Det er for å skape dårligst mulig stemning på Karl Johans gate. Oslo blir for stort til å se noe annet. Det skal de ha for. De holder seg der de er vante og trygge.

Sportsmessig begynner det å lysne i den tidligere storklubben her hjemme på berget mens det i Europa ikke gikk som de ville. På vår side gliste vi bredt da kroatera utlinga på Lerkendal. Vi syns nemlig trøndera har fått nok spenn utenfra denne sesongen.

Resultatet av kampen på søndag må vi innrømme at vi ikke har dritlyst til å spekulere i og velger å gå for «det kommer til å være en jevn kamp som kan bikke i begge retninger».

Dette er først og fremst en kamp om ære. Medaljer har røket, cupen er forlengst over og ingen har sett eliteserielaget for herrer vinne siden tida før Boris Johnson ble statsminister. Noe som har resultert i en laber plassering på tabellen.

Men, om vi skal være positive, kan vi si at det fremdeles er 33 poeng å kjempe for i ligaen. Mirakler kan skje.

Søndag 20:00 Intility arena

Damer 2

Damer to spiller kamp på Valle Hovin kunstgress 2 søndag klokka 15:00 mot XXX. Laget ligger midt på tabellen i andredivisjons første avdeling og trenger som alle andre støtte for å gjøre det bra. Vi foreslår en tur innom før du stikker på Øst før kampen.

Førstelaget spiller ikke før neste helg.

G19 – Nasjonal serie

Vålerengas G19-lag spilte uavgjort i kvarten mot Start i går kveld og ting ligger dermed vidt åpent for returkampen mot Start 11. september. Klubben melder selv at de dominerte andreomgangen, men resultatet ble likevel småkjipe 1-1. Vi velger å kalle det et utfordrende men spennende utgangspunkt før nedsabling av Sabeltann.

Hockeytrening

Minner også om treningskamp mot Furuset forum på mandag klokka 18:30 mot Stjernen.

Vålerenga i dag

Sommerens siste fredag. Vi tar en utepils på Øst eller Vertshuset og stikker på quiz på Bohemen.

Legg igjen en kommentar