Dagboka onsdag 28. august 2019

Etter helgens kamper kan vi fastslå at Vålerenga er best i byen, men ikke i Nord-Norge. Også takker vi Ylven og Grødem for laget. Mandagens kamp mot Bodø/Glimt var, nesten som forventa, ræv. Vålerenga taper med en hel haug mål, og nå roper internettet etter blod. Det er ikke grenser for hvor ille Vålerenga er. … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 28. august 2019»

Etter helgens kamper kan vi fastslå at Vålerenga er best i byen, men ikke i Nord-Norge. Også takker vi Ylven og Grødem for laget.

Mandagens kamp mot Bodø/Glimt var, nesten som forventa, ræv. Vålerenga taper med en hel haug mål, og nå roper internettet etter blod. Det er ikke grenser for hvor ille Vålerenga er. Nedrykket til OBOS er nesten allerede klart. Alt dette er på grunn av Team Drammen og whatnot. I alle fall om man skal tro folk på internett.

Meh, sier vi. Vi tippa Vålerenga altfor høyt på tabellen før sesongen. Vi var ordentlig gira før sesongen. Vi hadde til og med trua – før sesongen. Nå er det resignasjon. Det er ikke fordi vi tapte mot serielederen. Det er fordi vi ikke helt klarer å se hvordan vi skal hente oss skikkelig opp igjen.

Og da hjelper det ikke på motivasjonen at ledelsen i klubben fjaser på tribunen når TV-kameraet er på dem.

Men – vi kan kose oss med at Vålerenga er best i byen!

Seier over Lyn

For på søndag vant Vålerengas toppserielag 2-1 over Lyn. Det er alltid deilig å slå vestkantklubben, noe Sherida Spitse også er helt enig i:

– Det er alltid viktig å vinne kampene mot Lyn. Vi tapte på hjemmebane i vår og da var det ekstra viktig for oss å slå tilbake i dag, sier VIF-kapteinen til vif-damefotball.no

Målene ble scora av akkurat Sherida Spitse og Ajara Njoya.

Ajara Njoya jubler for mål mot Stabæk – og scoret igjen mot Grei.

Dette er bare gøy. Dagboka er stum av beundring for det som foregår på damesida, og viser at det i alle fall er ett Vålerenga-lag som har lyst til å ta medalje i serien. På tross av det sure tapet mot LSK så har Vålerenga heng på medalje. To poeng bak Klepp på tredjeplass (med en kamp mindre spilt) og fem poeng bak Sandviken på andreplass er egentlig helt greit. Spesielt siden både Klepp og Sandviken venter i de to neste kampene…

Neste kamp er 7. september. Den spilles hjemme og er mot Klepp. Kampstart er 15:00. Vi sees på Intility!

Grei seier for VIF2

Vålerenga 2 fortsetter å fosse videre i 3. divisjon. Det er tydelig at laget vil opp i 2. divisjon, og det skjønner vi jo veldig godt. Tirsdag spilte VIF2 borte mot Grei. Kampen endte hele 6-2 til VIF2. Det kaller vi en grei overkjøring!

Tabellen da? Vel, der topper VIF2 ganske så klart med 46 poeng. Nummer to er Ørn-Horten. De har … 34 poeng.

Ylven og Grødem forsvinner

Det skjer mye på spillerfronten over alt i klubben nå for tiden. I fotball-delen er det klart at Magnus Grødem forsvinner til den danske førstedivisjonsklubben Vejle – laget som også er kjent som Jyllands rubin. Vi veit ikke hva vi mener om det, men han har ikke overbevist når han har fått prøve seg. Kanskje like greit han flytter på seg litt. Lykke til i Danmark!

Det som er skikkelig trist er at Martin Laumann Ylven, hockeyspilleren, legger opp. Det syns vi bare er trist. Han har vært en bauta i klubben og tilnærma sørga egenhendig for å sikre Vålerenga «best trent»-prisen år etter år.

Dette er vårt beste minne av Martin Laumann Ylven denne sommeren.

Skader gjør at kroppen ikke klarer like mye som hodet vil, og da legger han heller opp enn å være umotivert og tverr. Synd for Vålerenga. Lykke til med hva enn du skal holde på med Ylven – vi savner deg allerede.

Vålerenga i dag

Vi sender et sanghefte med blanke ark til Trondheim, for gud hjelpe oss så kjedelig Kjernens tribunesanger er. Si ifra hvis dere trenger kurs.

Legg igjen en kommentar