Dagboka torsdag 4. juli 2019

Kamp i morra, supperter-cup, re-signeringer for noen av iskrigerne og selvfølgelig byr Dagboka på «Dagens Ylven». Vålerenga vs Bodø Glimt I morra får bønda fra Bodø seg en bytur. De bytter ut Glasshuset med Karl Johan og Aspmyra med Intility Arena. Glimt er i dytten om dagen. På banen har de levert relativt ok, og … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 4. juli 2019»

Kamp i morra, supperter-cup, re-signeringer for noen av iskrigerne og selvfølgelig byr Dagboka på «Dagens Ylven».

Vålerenga vs Bodø Glimt
I morra får bønda fra Bodø seg en bytur. De bytter ut Glasshuset med Karl Johan og Aspmyra med Intility Arena. Glimt er i dytten om dagen. På banen har de levert relativt ok, og enkelte der oppe prater sågar om seriegull. Til det har vi bare en ting å si: LOL! Realitetsorienteringa starer i morra. Vålerenga var mer en solide borte mot Haugesund. Skulle bare mangle at vi skrur til stikka et par hakk hjemme i morra. Gutta tenker nok det samme. Til klubbens sider sier nemlig Bård Finne:

Vi må være tette bakover, kanskje litt kyniske og så er det hjemmebane. Jeg vet hva vi kan gjøre fremover på banen her på Intility, så jeg ser ingen grunn til at vi ikke skal kunne vise det frem her på fredag.

Kampstart er klokken 19.00.

Supporter-cup
Før matchen mot Bodø er det supporter-cup på torget foran stadion.

Opplegget er som følger:

  • Første kamp spilles 16:30, finalen spilles ca. 18:00
  • 3 spillere på hvert lag (valgfritt antall innbyttere!). Kampene spilles i bare 4 minutter.
  • Turneringsform settes etter hvor mange påmeldte lag det blir, men det er maks 16 lag og det spilles primært etter cup-prinsippet. Ved uavgjort i kvartfinaler, semifinaler og finale avgjøres det hele med fotball-dart.
  • EX-VIF stiller også med et all-star lag eller to.
  • Dommere for dagen er supporterdommer-legendene Trond Flåhagen og Jørn Tysnes.
  • Spillerne på vinnerlaget får premier.Påmeldingsfristen er i dag klokken 16.00. Rask sammen tre kompiser, dama eller unga og send meld dere på. Påmeldingskjema finnes her.

Puck!
Andreas Stene, Mats Trygg og Filip Lalande har alle signert ny kontrakt med Vålerenga, og allehar signert for ett år. Colin Spaberg Olsen har signert en sweet 2 års-kontrakt. På klubbens Instagram sier Colin:

Jeg har vært her siden jeg var 14-15 år og gått gradene opp på a-laget. Jeg er veldig stolt over å få fortsette i Vålerenga. Jeg gleder meg selvfølgelig veldig til å komme inn på Nye Jordal, men regner med at Klanen fortsetter å vinne på tribunen i ett år til på «bortebane», så dette blir en fin siste sesong på Furuset.

Klar beskjed folkens: Neste sesong vinner vi tribben og gutta tar hjem bøtta! Det er bare å sikre seg sesongkort asap når disse legges ut for salg.

Dagboka tillater seg å komme med en liten oppfordring til evig unge Mats Trygg: Holder du ut 9 sesonger til så tangerer du Gordie Howe…just saying! Han la opp da han var 52.

Vi merker oss at klubbens nettsider er ganske så slunkne. Det er greit å være aktive på SoMe men hovedkilden for informasjon fra klubb bør være klubbens nettsider. Det er jo der man starter for å leite etter nyheter og informasjon. Så om noen i klubben leser dette: Ta eierskap til egne nyheter og please oppdater sidene deres.

Dagens Ylven
Dagboka koser seg med disse perlene mens det med lengsel ventes på sesongstart. Martin Laumann Ylven ass. Den mannen har alltid vært awsome!!

Legg igjen en kommentar