Dagboka tirsdag 2. juli 2019

En fin Vålerenga-helg avsluttes med seier for 2. laget og vi ser framover mot siste eliteserierunde før ferien slår inn. Det er så deilig å være Vålerenga-supporter akkurat nå. En nydelig VIF-helg krones, vi vil nesten si «selvfølgelig», av tre poeng til Vålerenga 2. Etter forrige sesongs nedrykk var vi litt bekymra. Skulle andrelaget ende … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 2. juli 2019»

En fin Vålerenga-helg avsluttes med seier for 2. laget og vi ser framover mot siste eliteserierunde før ferien slår inn.

Det er så deilig å være Vålerenga-supporter akkurat nå. En nydelig VIF-helg krones, vi vil nesten si «selvfølgelig», av tre poeng til Vålerenga 2. Etter forrige sesongs nedrykk var vi litt bekymra. Skulle andrelaget ende opp i avgrunnen? Det vil ikke rekruttene ha noe av. Det spillet de har varta opp med har til tider vært helt nydelig å se på.

Og i går fortsatte Vålerenga 2s opptur mot Frigg. VIF2 starta med blant annet Mohammed Abu, Erik Israelsson, Christian Borchgrevink og Fitim Azemi fra førstelaget. Israelsson var førstemann på scoringslista, så fulgte Sander Werni opp med en praktscoring før Brede Sandmoen satte Vålerengas tredje. Sander Werni ville gjerne score en gang til og gjorde dermed det.

4-0 mot Frigg gjør at VIF2 topper 3. divisjon avdeling 2 suverent. VIF2 har dermed 31 poeng, mens FK Tønsberg på andreplass har 24. Neste kamp er borte mot Lyn på Bislett. Den spilles søndag 7. juli klokka 18:00.

Glimtvis fremgang?

Dagboka skal ærlig innrømme den blei overraska av resultatet i Haugesund. Vi er vel ikke aleine om det. Derfor er vi både oppriktig bekymra og opprømte mot fredagens hjemmekamp mot serietoer Bodø/Glimt.

Den matchen kan med seier få oss skikkelig med i medaljestriden eller med tap lempe oss ned midt på tabellen igjen. Dere lesere er uansett sikre i deres sak, skal vi tro gårsdagens poll: På fredag blir poenga igjen i Oslo.

At poenga blir igjen i Oslo fordrer at laget er påskrudd fra start. Vi kan ikke gå rundt og tro dette blir en enkel match. Glimt har vist, noe overraskende, at de er et ekstremt bra lag. Fjorårets kamp endte 2-2. Årets kamp kan bli noe av det samme.

Lekven og Myhre jubler for førstnevntes scoring mot Glimt i fjor.

Hva tror så dagboka? Vi er positive. Det er vi jo alltid, er vi ikke? Vi tror på en ekstremt knepen seier etter en kamp som bølger mye fram og tilbake. Også må vi minne på det gårsdagens dagbok trakk fram fra Dagbladets avgrunn: «Hver gang Vålerenga er oppe og snuser på noe som kan defineres som steg og erklært framgang, skjer det noe med laget. De mister det.». Så satser vi på at det som skjer med laget denne gangen er at laget rett og slett tar seg sammen og ikke mister noe som helst.

Husk det fredag 5. juli, 19:00!

Dagens Ylven

Martin Laumann Ylven viser hvorfor Vålerenga tar både serien og bøtta i 2019/20-sesongen (faksimile: Ylvens Instagram-konto).

Vålerenga i dag

Vi suger på fotballkaramellene og drømmer om greske guder, mens vi gleder oss til hockeysesongen.

Legg igjen en kommentar