Dagboka onsdag 3. juli 2019

Dette er en uke med merkelig rytme siden det allerede er kamp på fredag. Før vi kommer dit tar vi for oss Wæhler som har lagt opp og blitt personlig trener, Edvartsen som har lagt ut egen CV på Wikipedia og Sherida Spitse som representerer Vålerenga mot Sverige i kveld. Lær å takle som Wæhler … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 3. juli 2019»

Dette er en uke med merkelig rytme siden det allerede er kamp på fredag. Før vi kommer dit tar vi for oss Wæhler som har lagt opp og blitt personlig trener, Edvartsen som har lagt ut egen CV på Wikipedia og Sherida Spitse som representerer Vålerenga mot Sverige i kveld.

Lær å takle som Wæhler

Da var det slutt for Kjetil Wæhler som fotballspiller. Han står tilbake som en av de største i klubbens historie. Dedikert, jovial og villig til å gjøre de kjedelige øvelsene fult ut. Slik kunne han spille fotball på toppnivå til han passerte 40. Men hva driver pensjonerte fotballspillere med om dagen?

Kjetil Wæhler har utdanna seg som personlig trener:

 

https://platform.twitter.com/widgets.js

På hjemmesiden til Wæhler leser vi at han har eget treningsstudio og sikter seg inn på alt fra forebyggende trening for ungdom til folk som synes treningssaler og sånn kan være litt kleint.

Om du vil kjenne hvordan det er å bli tofotstakla av en av de råeste stopperne Vålerenga har hatt er det bare å booke time.

Lykke til.

Kjetil Wæhler feirer 3-2 seieren over Brann med Klanen på Ullevaal i 2016

Edvartsens CV

Husker du Svein-Erik Edvartsen? Han dommeren som blei så høy på seg selv at han trodde han var større en Norges Fotballforbund og nå er utstøtt i det ytterste mørket. Han har posta sin egen CV på Wikipedia hvor han kanskje romantiserer virkeligheten en smule. Vi gidder selvsagt ikke ta annet enn høydepunktene:

I perioden fra 1994 til 2007 dømte han også ishockey, fra 2000 – da han var tyve år gammel – som hoveddommer i eliteserien.

Edvartsen hadde dommerlegenden Henry Øberg som mentor fra 1994 – 2011.

Han avanserte raskt i NFF, i 2015 til stillingen som seksjonsleder samfunnsansvar.

Edvartsen er jo kjent for å skrive fargerikt om seg selv anonymt, men anonym er man ikke helt på Wikipeida. Her er endringsloggen:

Loggen viser at 12. juni 2019 var dagen da Edvartsen syntes det var på sin plass å få på plass litt fakta. Eller «fakta». Under «eksterne lenker», som egentlig er en samling nyhetssaker, savner vi for eksempel «Slik ble vi mobbet og trakassert av Svein-Erik Edvartsen» , «De tekstmeldingene jeg sendte, var langt over streken» og ikke minst «Dommerleder om Edvartsen: – Helt uakseptabel oppførsel«.

Wikipedia er et tveegget sverd, vi regner med at noen brukere sørger for at artikkelen balanseres.

Sherida Spitse, VM-helten

I kvartfinalen mot Italia var Sherida nest sist på ballen på begge målene til Nederland, og Aftenposten slo fast at hun hadde en hovedrolle.

Så langt har Spitse spilt alle kampene og notert seg for 4 assists. I kveld skal hun møte Sverige og det er ikke lett å se for seg at flickorna skal kunne være en målestokk mot damene fra landet hvor Goudaost flyter i gatene og de blir født med tresko på beina.

Kampen starter 21:00.

Kamp til fredag

Det er litt uvant, men denne uka byr på fredagskamp. Da kommer de, fulle i fiskeslo, fra Bodø. Der er de fulle i optimisme etter å ha vunnet nok kamper til å ligge på 2. plass. Alle veit det er en midlertidig plassering og at det går over til fredag.

Kampen starter 19:00, en nydelig tidspunkt for oss som ikke har ferie enda og et topp tidspunkt for alle som slasker rundt.

Vålerenga i dag

Eh….pub? Vi tenker pub. Bohemen, Vertshuset eller Øst også sier du at du blir klin gæærn om de ikke setter på Nederland-Sverige så du får se Spitse briljere.

Legg igjen en kommentar