Dagboka fredag 21. juni 2019

Sola skinner over Oslo, ungene har fri de neste to månedene, det er endelig fredag og på søndag er det kamp. Ting er tilbake til normalen oppe på Valle. På Eidvoll skjer det saker det er verdt å få med seg. Sarpsborg 08 Apatien er å føle på når ting er tilbake på det normale … Fortsett å lese «Dagboka fredag 21. juni 2019»

Sola skinner over Oslo, ungene har fri de neste to månedene, det er endelig fredag og på søndag er det kamp. Ting er tilbake til normalen oppe på Valle. På Eidvoll skjer det saker det er verdt å få med seg.

Sarpsborg 08

Apatien er å føle på når ting er tilbake på det normale på Valle. Vålerenga ligger på sjuendeplass, er feid ut av cupen av et lag langt faen nedi divisjonene og på søndag gjør klubben og NFF et forsøk på å få folk og unga deres på kamp ved å legge start til 15:00

Hadde det vært et par uker sida når Vålerenga spilte bra og lå i toppen hadde det sikkert funka, men nå har vi ikke mye trua. Du kan riktig nok ta med puddingene gratis på match, men vi forstår deg som stort sett drar på kamp når det er litt «schwong» over laget. Du er ikke medgangssupporter, men stiller noen krav.

De krava oppfyller ikke Enga for tida. Men faen heller. Stikk på kamp a. Det blir hvertfall ikke noe bedre hvis tribunen også gir opp.

Når det kommer til motstanderen er det et av de mer generiske lagene i ligaen. Et lag vi ikke har noen følelser for eller imot. De er liksom bare der sammen med oss, sånn litt over eller under midt på tabellen.

En ting som kan glede oss er at de også rykka ut av norgesmesterskapet.

15:00 på søndag. Ungene kommer inn gratis.

Pride

For å foksere på noe litt hyggeligere enn de begredelige prestasjonene til herrelaget den siste tida, kan vi glede oss over det som for mange er årets høydepunkt utenfor fotballen. Årets pride-parade går av stabelen på i mårra og VIF stiller selvsagt med buss og folk. Om du er gira på å være med må du møte opp i Platous gate klokka 12:00.

Småtrolla

I morgen spiller Vålerenga Trolls U17 NM-finale mot Skarrepakket Seahawks oppe på Eidsvoll. Kampen starter 16:00 og siden vi regner med at du ikke har noe bedre å ta deg til er det bare å stikke oppover. Unggutta veit vi setter pris på all støtten de kan få når de skal ta bøtta.

Vålerenga i dag

Nå er det ut i sola enten det er på Øst eller Vertshuset. Quiz finner du på Bohemen.

Legg igjen en kommentar