Dagboka onsdag 19. juli 2019

Dagboka i dag er av det svært korte slaget. Vi snakker cup og fotballcamp for jentene.   Om et par timer er det tredje runde i cupen. Vi skal til Bærum. Vi husker oppgjøret i 2004 med gru og tenker at selv om de så og så trener og spiller kampene sine så og si … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 19. juli 2019»

Dagboka i dag er av det svært korte slaget. Vi snakker cup og fotballcamp for jentene.

 

Om et par timer er det tredje runde i cupen. Vi skal til Bærum. Vi husker oppgjøret i 2004 med gru og tenker at selv om de så og så trener og spiller kampene sine så og si nede i fjæra så er det innmari teit om vi undervurderer de bakoversleik-gutta. Det samme tenker Vålerengas sportslige leder Jørgen Ingerbrigtsen. Til klubbens egne sider sier han nemlig følgende:
Vi har vært tilstede på deres to siste hjemmekamper, analysert de grundig og har notert oss flere gode spillere vi må være oppmerksom på. Vi vet vi møter et godt lag, og vi vet vi må prestere for å gå videre til den neste runden.

Nå skal ikke boka være negativ. Man har jo notert seg at klubben veit at vi MÅ prestere og regner med at gutta er oppe i ringa fra avspark til kampen blåses av etter 90 minutter. Vi sier som Sam Adekugbe: Det er disse kampene vi vil spille og vise hva vi er gode for!

Troppen som er tatt ut er: Adam Larsen Kwarasey, Kristoffer Klaesson, Ivan Näsberg, Sam Adekugbe, Christian Dahle Borchgrevink, Efraín Juárez, Johan Lædre Bjørdal, Markus Nakkim, Sakarias Opsahl, Mohammed Abu, Magnus Lekven, Felix Horn Myhre, Erik Israelsson, Herolind Shala, Chidera Ejuke, Bård Finne, Aron Dønnum, Magnus Retsius Grødem, Fitim Azemi og Matthías Vilhjálmsson.

Fotballcamp for jentene!
I uke 33 arrangerer Vålerenga Fotball for jenter født 2003 og 2005. Vi snakker fullt kjør med noe av det gøyeste som finnes, nemlig fotball, fra morgen (klokka 9.00) til kveld (klokken 14.15). Midt i blinken for chicks som vil bli gode og har motivasjon for egen utvikling. Klubben har satt sammen et proft sportslig program som bygger på Vålerenga Fotballs skoleringsplan med fokus på individuell, relasjontell og strukturell tilnærming i 11’er fotball, videoanalyse, teori hver dag mellom praksisøktene. skadeforebyggende styrkeprogram, og kosthold/ernæring. Har du ei søster, datter, bonusdatter eller kjenner noen som hadde elsket å være med på dette her, sjekk ut sidene til damelaget for mere informsjon og påmelding.

Vålerenga i dag
CUP KL 18.00!

 

Legg igjen en kommentar