Dagboka mandag 17. juni 2019

0-3 igjen. Ikke like surt tap som forrige gang, men du veit livet ikke er på topp når Tommy Høiland er den som klarer å glede deg. Dagboka har også noen tanker om flaggplanting. Nå har Rosenborg tre serieseire på rad: Mjøndalen, Brann og oss. Dermed vil Fotball-Norge friskmelde klubben, selv om de ikke nødvendigvis … Fortsett å lese «Dagboka mandag 17. juni 2019»

0-3 igjen. Ikke like surt tap som forrige gang, men du veit livet ikke er på topp når Tommy Høiland er den som klarer å glede deg. Dagboka har også noen tanker om flaggplanting.

Nå har Rosenborg tre serieseire på rad: Mjøndalen, Brann og oss. Dermed vil Fotball-Norge friskmelde klubben, selv om de ikke nødvendigvis var så sykt gode mot oss. Men de vinner fortjent og vi er i realiteten sjanseløse.  – Vi er gode i forsvarsspillet, og i 2. omgang er vi gode kontringsspillet, sa RBK-trener Eirik Horneland etter kampen.

https://twitter.com/Valerenga_SK/status/1140350744559796227

Det ble for tamt i går. Vi skapte omtrent ikke en eneste sjanse. Vi trillet ball frem og tilbake og presterte store personlige feil, og vips så RBK plutselig helt ok ut.

– Jeg synes vi er nærmere enn det vi har vært når vi har vært her tidligere, men de er bedre enn oss i begge bokser. Vi klarer ikke å skape klare nok sjanser, vi er for upresise på den siste tredjedelen. Rosenborg er flinkere til å være mer direkte. De har gode spillere som straffer oss når vi gjør feil. Vi klarer å holde ballen mye, men vi må skape mer – det er innafor de to 16-meterne det blir avgjort. Defensivt… Vi kan ikke slippe til så enkle sjanser som vi gjør i dag, sa Ronny til TV Norge etter kampen.

Onsdag venter Bærum i cupen og søndag kl 15 kommer Sarpsborg 08 til Intility Arena for å spille ny seriekamp. La oss håpe det blir to oppturer, hvis ikke er nok trua på dette laget minimal når sommerferien er klar.

[poll id=»188″]

Flaggplanting

Hva er det med folk fra Lillestrøm? «Alle» der ute syntes det var kjempegøy når en av deres spillere plantet flagget på Intility, men når Høiland skal late som om han gjør det samme på Åråsen, tilter klubben fullstendig. Dagboka synes fortsatt man må forvente straff når flagg plantes på motstanderens bane, men synes du det er kult, som LSK-folka åpenbart synes, må de ha baller til å tåle å få noe tilbake. Nå fremstår pip-pipene bare som tragiske og komiske, som et folk uten ære.

NFF valgte å akseptere flaggplanting, og derfor er det ikke veldig overraskende at noen ville gjøre det samme mot Lillestrøm som klubben gjorde mot andre. Dagboka er sikker på at andre kommer til å gjøre det samme igjen.

Vålerenga i dag

Vålerenga 2 tar imot Ready kl 19 i kveld på Intility. Det betyr ny kamp om tre poeng og håpet er å ta overta tabelltoppen igjen med seier. Det ser nå ut som Tønsberg blir hovedmotstander i kampen om opprykk til 2. divisjon. Lyn tapte i helgen og er allerede 8 poeng bak rekruttgutta våre.

Legg igjen en kommentar