Dagboka fredag 14. juni 2019

Det sprutregner, men bedre skal det bli denne fredagen etter landslagspause og midt-VM. Nå er det endelig helg og på søndag er det  endelig kamp og vi kan endelig vise at Vålerenga hører hjemme i toppen. Også kommer sola sier dem. Roooseeenbååhåårg. Blæh. Etter noe som kjennes ut som en evighet skranglete levert av et … Fortsett å lese «Dagboka fredag 14. juni 2019»

Det sprutregner, men bedre skal det bli denne fredagen etter landslagspause og midt-VM. Nå er det endelig helg og på søndag er det  endelig kamp og vi kan endelig vise at Vålerenga hører hjemme i toppen. Også kommer sola sier dem.

Roooseeenbååhåårg. Blæh.

Etter noe som kjennes ut som en evighet skranglete levert av et lite inspirerende herrelandslag er det klart for Eliteserie-helg igjen.

Denne runden er det ikke hvem som helst vi må besøke på bortebane, men selveste 11. plassen. På mange måter kan den kommende kampen kalles et klassisk topp-mot-bunn-oppgjør.

Trønderea har som de aller fleste og deres bestemor vet levert milevis under det nivået de «skal» denne sesongen, men du kan nesten banne faen på at det kommer til å endre seg når Vålerenga kommer på besøk.
Det er typisk VIF-flaks å være den første til å få deng når et lag har prestert ræva en stund stabler seg tilbake på beina igjen, men dette bør og skal gutta vite.

Selv om det hadde vært så hemningsløst digg å sable ned gutungan oppe på Lerkendal på søndag skal vi likevel være litt ydmyke. Hverfall de første 15.

Rosenborg har vel innsett at det fantes bedre tider og har henta inn en pensjonert kranglefant som vissnok skal hylles. Vi må da spørre; gjør de ikke det stadig vekk?

Svaret er ja. Det har skjedd før. Et raskt søk på Bing viser seg at dette ikke er første gang. Har det seg sånn at Nils Arne nå virker som et slags totem for trøndera?
Noe de drar fram hver gang det stritter imot og tilber i visshet om at «alt var bedre under krigen». Der står de på tribunen, våte i øya etter for mye hjemmebrent, fulle av nostalgi for tida da Rinnan og Knut Arne var sjef.

Kampen spilles på Lerkendal klokka 20:00

Den er Grei

Vålerenga damer melder om at utlånte Ildhusøy og Fløtre var sterkt medvirkende da groruddalslaget vant 4-3 over Medkila (Harstad). Fett! Man blir ikke lat av sommerferie på Oslo øst!

Hockeypulver

Vi skal ikke være dømmende å si at dersom tre personer er glad i hverandre og har lyst til å snårte bruspulver av hverandres nakne kropper er feil. Det er 2019 og vi lar folk gjøre hva de vil. Men! Om du er hockeyspiller i øverste divisjon i Norge, og kompisen din står og filmer seansen kan vil vel strekke oss til å si at ikke nødvendigvis er en veldig god idé. Også er det mulig det ender opp på sportsrevyen.

Vålerenga i dag

Det ser mørkt ut nå men værgudene på Blindern lover at det tar seg opp i løpet av dagen. Sol sier dem. Vi velger å gjøre som de gjør i kjærka; ha trua. Dermed ender vi opp med en kald utepils i sola på Øst eller Vertshuset før vi stikker ned på Bohemen for god gammeldags fredagsquiz.

Legg igjen en kommentar