Kveldsboka tirsdag 11.juni 2019

Kvaldsdagboka er sjokkert over Filip Gunnarsons resignering, Ødegårds kjærringmentalitet og casten til neste sesong av «Hver gang vi møtes». Greven er resignert? I dag slapp Vålerenga Hockey, på instagramen sin,  nyheten om at Greven resignerer. Pokker heller! Er det èn spiller Dagboka aldri trodde hadde akkurat det «gi opp»-genet i seg så er det nettopp … Fortsett å lese «Kveldsboka tirsdag 11.juni 2019»

Kvaldsdagboka er sjokkert over Filip Gunnarsons resignering, Ødegårds kjærringmentalitet og casten til neste sesong av «Hver gang vi møtes».

Greven er resignert?
I dag slapp Vålerenga Hockey, på instagramen sin,  nyheten om at Greven resignerer. Pokker heller! Er det èn spiller Dagboka aldri trodde hadde akkurat det «gi opp»-genet i seg så er det nettopp Greven.

Greven er en av de spillerne som jobber hardest i hele Get-ligaen. Det er ikke en eneste kamp hvor han ikke spiller med hjertet utenpå drakta. At re-signeringa hans er et resultat av resignasjon nekter vi å tro. Vi tenker derimot at Gunnarsson forlenget kontrakten sin fordi han er elsker å bo i Oslo og fordi han er glad i Vålerenga. Og Vålerenga er glad i Gunnarson også.

VPN har flere ganger nevnt Gunnarsson som en av de beste signeringene som Vålerenga har gjort, og som en av de mest undervurderte spillerne i ligaen. Han er en bra fyr med en arbeidsmoral som man bare kan misunne. Greit nok at Greven ikke er blandt dem som putter flest mål, men han gjør uten unntak rekkekameratene sine bedre. Sånne kvaliteter liker man! Det er ikke en hemmelighet at Dagboka er veldig veldig glad for at Greven har re-signert for to nye år. Gratulerer til både klubb, oss suportere og til Greven sjæl! HURRA!!

Kvinner er kvinner verst
Kvinner er kvinner verst…spesielt når det kommer til kvinnefotball. Nå skal denne boka la Ada være i fred. Hun har sagt det hun har sagt og er kvinne nok til å eie uttalelsene sine. Boka skal heller konsentrere seg om den kjærring-mentaliteten som virker å være rådene i fotballmiljøet om dagen. Snakker vi om «kjærring» som en mentalitet, så finnes det kjærringer av begge kjønn. Ødegård er en av dem. Han oppfører seg i alle fall som en med den SoMe bruken sin i det siste. Riktignok kan timinga til Josimar og Hegeberg være suboptimal, men måten Ødegård går inn i diskusjonen og prøver å stilne Hegeberg gjennom klønete bruk av hersketeknikker er omentrent like vakert som timingen til Håvard Nordtveit på defansive cornere. Det er lavmål.

TROLLS
Vålerenga Trolls egen Le’Von Warr har skrevet kontrakt som Defensive Koordinator på U17 Landslaget. Amerikaneren Le’Von har spilt College Football, og har vært juniortrener for Trollsa i flere år. I fjor ble han kåra til årets juniortrener og år tok han over Elitelaget og U19 til Vålerenga. Det er bare å gratulerer forbundet med signeringa!

På søndag tok Trolls i mot Eidsvoll 1814´s «hjemme» på Frogner Stadion. Kampen ble som vanlig strømmet på Amsportstv sine facebooksider. Disse sendingene er det bare å anbefale; Bra kvalitet på filminga, ok grafikk, og god og innsiktsfull kommentering. Ikke bare blir regler og taktikk forklart, men det er et ekte engasjement der. Det smitter! Hele opplevelsen er dessuten gratis. Vi betaler for å se dårligere streaming av sport enn dette her. Her er det flere som har noe å lære (HEI, TV2 Sumo!)

Kampen endte med et 18-23 tap. Trolls ligger på nest siste plass på tabellen, med 2 poeng. Det gjenstår en kamp igjen i serien. Den spilles mot serieleder Oslo Vikings på Frogner Stadion den 16. juni klokken 14.00.

Grødem er hjemme
Vålerenga henter Magnus Retsius Grødem tilbake fra Ull/Kisa med umiddelbar virkning. Grødem har vært utlånt denne sesongen hvor han har spilt seks seriekamper, én cupkamp og scora 2 mål

Til klubbens nettsider sier sportslig leder i Vålerenga Fotball Elite, Jørgen Ingebrigtsen;
Vi har gjort en evaluering med status i troppen medisinsk og vurdert det slik at vi henter han tilbake nå. Han har gjort det bra i Ull/Kisa, og vi tror han kan bidra umiddelbart for oss, sier sportslig leder i Vålerenga Fotball Elite, Jørgen Ingebrigtsen.

Emma på landslaget
Emma Iversen er tatt ut til J15-landslagstropp som skal trene og spille interntkamper på Equinor Talentleir i Porsgrunn i perioden 29. juni – 3. juli. Gratulerer med uttaket og kick ass, Emma!

Les mer om hva Emmas trener i Vålerenga, Kenneth Østerås, sier om Emma på klubbens sider.

 

Legg igjen en kommentar