Dagboka fredag 7. juni 2019

Endelig fredag! Omm du ikke fremdeles trøster bikkja etter gårsdagens tordenvær og fiffens fyrverkerisprading, eller tømmer kjelleren i gården for vann, regner vi med at du er typen til å sette pris på en tredager borte fra arbeidsplassens klamme grep. Ikke er det fotball, ikke er det ishockey, men det skjer noe borte på Frogner … Fortsett å lese «Dagboka fredag 7. juni 2019»

Endelig fredag! Omm du ikke fremdeles trøster bikkja etter gårsdagens tordenvær og fiffens fyrverkerisprading, eller tømmer kjelleren i gården for vann, regner vi med at du er typen til å sette pris på en tredager borte fra arbeidsplassens klamme grep. Ikke er det fotball, ikke er det ishockey, men det skjer noe borte på Frogner stadion. Vi tar også en liten titt på kamper som er flytta.

Trolla

For deg som liker «fotball» av den amerikanske sorten kan vi friste med en typisk «by møter land»-batalje på Frogner stadion på søndag når Trolls tar imot Aidsvold 1814’s. Etter å ha grusa Olavs Menn i forrge runde kan Trolls med seier, (om vi regner riktig) klatre opp på midten av tabellen.

Kampen spilles klokka 14:00

Kampflytting

TV-oppsettet for rundene 16 til 20 har kommet og om du har bestilt fly har vi kanskje noen dårlige nyheter til deg. Det er også en kamp vi regna med at kom til å bli flytta.

Vi starter på vestlandet der kampen mot Kristiansund N har blitt flytta fra 18:00 til 20:00. Om du har bestilt billetter med fly på kvelden er det store sjanser for at du kan bli litt stressa. Vidre kan vi nevne at matchen mot Godset også blir flytta fra 18:00 til 20:00, men det byr vel ikke på andre problemer enn at du må stikke litt seinere og kommer litt seinere hjem. Matchen mot Stabæk spilles onsdag 14. august, men sånn er det når man har utsatt. Den er forsåvidt grei.

Hjemme mot Rosenborg er også flytta fra 18:00 til 20:00. Den lukta vi vel lang vei at kom til å bli TV-kamp, så her er vi ikke videre overraska.

Så til slutt, selve rosinen i pølsa, NFF og fjernsynsstasjonenes geniale trekk og nok et bevis på at kamptidspunkt er utarbeida av gorillaer på nordpolen: Bortekampen mot Bodø/Glimt er flytta til mandag. Jepp! Bortekamp tusenvis av mil hjemmefra langt faen i voll oppe mot nordpolen spilles altså på en mandag 26.08 19:00. VPN har en teori om at tribunene nok kommer til å bli relativt glisne og vi kommer ikke til å dømme en kjeft dersom de driter i å dra opp dit.

Sorry til de lokale supportera der oppe; sånn har det blitt.

Landslagslønndebatten

Australia klarer det, da må vi også klare det. Likelønn.

Vålerenga i dag

Selv om været er ganske dårlig når denne dagboka blir skrevet er det fremdeles ganske varmt og i følge trollmenna oppe på Meteorologisk institutt skal blir det tendenser til sol utover. Med andre ord er det bare å sette seg ute og nyte en pinsepils på Øst eller Vertshuset. Bohemen har som vanlig quiz. Vi kommer sikkert til å se litt ball også når landslaget møter fotballstormakten Romania til EM-kvalik. Til slutt benytter nok en gang anledningen til å ønske Sherida Spitse og Ajara Njoja lykke til i VM!

Legg igjen en kommentar