Dagboka torsdag 23. mai 2019

Vålerenga rusler videre mot Haralds pokal og vi vier Frode Kippe ufortjent mye oppmerksomhet. Rett og slett ei ruslebok, på vei fra cup. På vei til Valle. Haralds pokal Det ville være stas å vinne bøtta første året den er helbreda av sjamaner og velsigna av engler. Med 5-0 over Eidsvold Turn er vi i … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 23. mai 2019»

Vålerenga rusler videre mot Haralds pokal og vi vier Frode Kippe ufortjent mye oppmerksomhet. Rett og slett ei ruslebok, på vei fra cup. På vei til Valle.

Haralds pokal

Det ville være stas å vinne bøtta første året den er helbreda av sjamaner og velsigna av engler. Med 5-0 over Eidsvold Turn er vi i hvert fall på vei.

For oss som måtte nøye oss med NRK sin fyldige oversiktsending fra alle kampene bestod dramatikken av da skjemaet over scoringer viste 1-1 mens Alexander Schou prøvde å overbevise oss alle om at Eidsvold sin scoring var annullert på grunn av offside.

Denne feilinformasjonen lot NRK stå så lenge at det ble fare for liv og helse.

Noen vil sikkert hevde straffa Eidsvold Turn fikk var dramatisk også. Ingolfur Örn Kristjansson greide ikke å sette den, noe som bare var rett og rimelig siden straffa var (som vanlig) feil. Karma heter det.

Ett lag som ikke greide å komme seg forbi laga i lavere divisjoner var Bodø/Glimt. Vi ler av dere i dag, dette kunne aldri skjedd Vålerenga. At Kristiansund sleit mot Brattvåg bidrar også til staselig humør på Oslo Øst i dag.

Dagsavisen melder at Vålerenga fikk i gang målscorerne før kampen mot Lillestrøm, men dessverre gjemmer Dagsavisen alt kvalitetsstoffet om Vålerenga bak betalingsmur så vi veit ikke hva det innebærer.

Kjærlighetsbarnet til Trump og Sauron

Bygd som en moskus, forhøyet pannebrask med ekstra kranielag og tynne bein, meldes det at Frode Kippe er ute med strekk. Strekk! Det er så flaut, det. Dermed er det tvilsomt at han stiller på banen mot Vålerenga på lørdag, og det forstår vi godt. I fjor blei jo Kippe sittende på dass og grine sine modige tårer etter at Bård Finne satt ballen i nettet og avgjorde kampen etter at minimums tillagt tid var rent ut. Ikke særlig elegant av kjærlighetsbarnet til Trump og Sauron.

https://www.facebook.com/VaalerengaFotballElite/videos/10157581423614498/

Ganske fort melder jo spørsmålet seg, er det sånn at Frode faktisk ikke tør møte Vålerenga? Har han strekk på ordentlig? Eller er det Lillestrøms stusselige forsøk på overraskelsesmoment, og at Kippe meldes spilleklar i siste sekund?

[poll id=»177″]

Videre melder klubben om at all presse som skal jobbe på Valle til lørdag må akkreditere seg, selv om de har såkalt fast akkreditering. Klubben er sjarmerende diplomatiske og sier det skyldes potensielt plassmangel.

Hva plassmangelen skyldes presiseres ikke, men Dagboka gjetter på at det skyldes han fyren med de digre leppene som tidligere har arbeidet for NRK, TV2 og VG. Etter et julebord er han jo kjent for å behøve litt armslag. Dessuten er det greit at hans tidligere kollegaer blir skjermet fra hans nærvær, han er jo og kjent for en umettelig appetitt på låter av Åge Aleksandersen.

Smånytt

Vi tar med oss denne fra NTB:

Ghayas Zahid (24) og ligamester APOEL ønsket å toppe sesongen med cupgull, men tapte 0-2 mot Apollon Limassol i onsdagens finale på Kypros.

Zahid har vært en fast brikke for det kypriotiske storlaget siden overgangen fra Vålerenga i august 2017, men var ubenyttet reserve i cupfinalen

 

Legg igjen en kommentar