Dagboka onsdag 22. mai 2019

2. runde i cupen, kvartfinale i cupen, segregering på lørdag også har damelaget forlenget med en spiller. Dagens hovedoppslag er 2. runde i NM for herrer. Vålerenga drar til Eidsvoll for å spille mot Eidsvold Turn. Kampen begynner 1800 og spilles på Myhrer stadion. Høres navnet kjent ut? Ikke så rart. Vålerenga har vært på … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 22. mai 2019»

2. runde i cupen, kvartfinale i cupen, segregering på lørdag også har damelaget forlenget med en spiller.

Dagens hovedoppslag er 2. runde i NM for herrer. Vålerenga drar til Eidsvoll for å spille mot Eidsvold Turn. Kampen begynner 1800 og spilles på Myhrer stadion. Høres navnet kjent ut? Ikke så rart. Vålerenga har vært på besøk der før. Ikke veldig mange ganger, men nok til at navnet er kjent.

Dette er en kamp Vålerenga skal vinne, og de bør vinne stort. Vi tipper en del unggutter får sjansen til å imponere mot 3. divisjonslaget. Samtidig så skal vi ha i bakhodet at selv om Eidsvold Turn spiller i 3. divisjon så topper de sin avdeling og har +15 mål i målforskjell. Vålerenga må altså være skrudd på, så kan heller vi supporterne innkassere tre cup-poeng på forskudd.

En som nok absolutt gleder seg er Aron Dønnum. Han er fra Eidsvoll, og ville nok frydet seg stort over å vise bygda hvor god han har blitt.

Kvartfinale for damene

Det har ikke gått så bra i serien i det siste. Derfor var det gledelig å innkassere seier over Raufoss og avansement til kvartfinalen i cupen.

Den er i beste NFF-ånd satt opp og Vålerenga møter FK Fortuna borte 7. august. Vi skal ærlig innrømme vi måtte Google FK Fortuna. Klubben ligger i Ålesund og beskriver seg som flaggskipet for kvinnefotball på Sunnmøre. De beskriver seg også som verdens minste fotballklubb.

Sherida Spitse forlenger

Den nederlandske landslagsspilleren Sherida Spitse er en av Vålerengas aller viktigste spillere. Derfor er det ekstra gledelig at klubben og Sherida har forlenget kontrakten med to år. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Praktisk info fra Vålerenga fotball Elite

Lørdag spiller eliteserielaget kamp mot Lillestrøm. Et høytflyvende Vålerenga tar imot et lillestrøm-lag som med et svalestup er på vei nedover mot bånn. Dette er et oppgjør du garantert ikke vil gå glipp av, og derfor må vi også minne om litt praktisk info fra klubben.

Det blir masse folk. Det velger vi å tro. Bra vær, lørdagskamp og angrepsspill som er av en annen verden mot et forsvar som ikek henger sammen i det hele tatt gjør at dette blir en populær kamp. Derfor siterer vi klubben:

Vær tidlig ute! Portene åpner 1 time før kampstart. For å unngå køer kommer vi med en sterk oppfordring om å ikke møte opp i siste liten. Vi kan ikke garantere at tilskuere som møter senere enn 30 minutter før avspark rekker å komme inn til kampstart. (Og gjør du det så ikke klag over kø)

Så da fikk du den.

I tillegg er det greit å få med seg at om du mot formodning skulle heie på bortelaget må du gå av på Hasle. Veit du ikke hvor Hasle er kommer du nok med supporterbussene.

Også elsker vi klubben litt til:

Supportereffekter fra bortelag tillates ikke på Vålerenga-tribunen og supportertribunen. Dette gjelder også på alle våre VIP-tribuner.

Så da veit dere det.

Kippe – en ener

I går spurte vi hvem som var den treigeste spilleren på FIFA og 74% av internett har svart Frode Kippe. VPN er rause og gratulerer manslingen med en velfortjent seier.

Nydag-nypoll

I går spurte vi dere om Kippe. I dag fokuserer vi på oss selv og kampen mot Eidsvold Turn. Ka du trur?

[poll id=»176″]

Vålerenga i dag

Denne er en nobrainer. i dag er det kamp på historisk grund. Vi bare håper du gleder deg mer enn Deila.

 

Legg igjen en kommentar