Dagboka tirsdag 21. mai 2019

Kampene kommer tett. Cupkamp i morra mot Eidsvoll Turn før vi på lørdag møter et Lillestrømlag i drømmeform. KØPP I morra hiver gutta seg på bussen bort til Eidsvoll for å spille den livsfarlige 2.runden i cupen mot Eidsvoll Turn. Eidsvoll Turn er et lag som gleder seg stort til å bli slått ut av … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 21. mai 2019»

Kampene kommer tett. Cupkamp i morra mot Eidsvoll Turn før vi på lørdag møter et Lillestrømlag i drømmeform.

KØPP
I morra hiver gutta seg på bussen bort til Eidsvoll for å spille den livsfarlige 2.runden i cupen mot Eidsvoll Turn. Eidsvoll Turn er et lag som gleder seg stort til å bli slått ut av gutta i kongeblått. Åssen veit vi det, spør du? Vel…klubben har nylig publisert en artikkel på nettsidene sine der de med stolthet og entusiasme forteller hvilke vålerengaspillere som allerede har scora på dem.

Fullt så negative på Eidsvolls vegne er ikke «ekspert»komentatorene i TV2. De prøver å få oss til å tro at 3.divisjonslaget Eidsvoll Turn kommer til å gi Vålerenga formidabel motstand. Dette er samme gjengen som samtidig har holdt Vålerenga som en av favorittene til å vinne Eliteserien i år på grunn av stor defensiv trygghet/stabilitet og et aresenal av offensive spillere.

Tromsø, Ranheim, Godset og Odd har Vålerenga feid av banen etter at VPNs hobbygartner og ytterst naive filosof poengterte at innsats og samhandling er like essesnsielt i fotball som det unikeness og en god tuck er i RuPauls Dragrace. For å sitere hobbygartner’n; Vålerengas spill i det siste har vært like outstanding som det Conchita Wurst var under pause showet på Eurovision. Han hadde tucka!!!

Wurst har tucka!!!

Kampen begynner klokken 19.00 og Dagboka spår at den eneste på Eidsvold som får noe å feire i morgen er Børge Oure. Han fyller 85 år. VPN gratulerer.

Vålernga mot Lillestrøm
Selv om vi har cupkamp i morgen har nok Deila også fokus på kampen mot Lillsetrøm til helga. En ting er sikkert; stemninga i Lillestrøm kunne ikke vært bedre sett fra vårt ståsted. Det virker som om de unisont mener at resultatet i kampen ender slik vi håper: Seier til oss!

Fra klubbens egen Facebookside kan vi lese følgende:

«Blir hjemme mot Vålerenga. Orker ikke se vi få juling»

«Sportslig ledelse er totalt tragisk i LSK. Hva har de fått til på de siste 10 åra null og ikke no. Se å få dem vekk andre hadde fått sparken om dem hadde gjort så dårlig jobb»

«Skal jeg være ærlig er jeg dritt lei at folk sier dem må få tid til å bygge lag!!!!!!!!!!!!! Nå har dem vært et nedrykkslag i godt over 10 år og det er null sportslig fremgang. nå er det snart nok…..»

«…Nå loffer de rundt og veit nesten ikke hva de skal gjøre…»

«Dette er så j…..trist….hva trener de på?»

«Hvor lenge skal styret i LSK få holde på med å ansette feil trenere og kjøpe feil spillere? Flaut å se på en gjeng spillere uten selvtillit….»

«Dette er bare trist»

En ting skal klubben som bare lever for å drite ha og det er at de fostrer treige spillere. Selve kroneksempelet er jo Frode Kippe. Han er så hinsides treig at han ble kåra til den absolutt treigeste spilleren i FIFA17:

Nå er jo dette fra 2017, så han er nok enda treigere nå. Derfor er Dagboka litt bekymra for om han enda er rask nok til å løpe mot egen keeper og heade ballen i eget mål slik han var så flink til på defensive dødballer på Ullevaal. Det kan se ut som om vi må gjøre jobben sjæl i år…sukk!

[poll id=»175″]

Vålerenga Trolls
Vålerenga Trolls har fått 150.000 kroner fra Sparebankstiftelsen DNB. Klubben skal pusse opp klubbhuset og har søkt om stiftelsen om penger slik at de kan kjøpe inn nytt treningsutstyr til det nye styrkerommet sitt. På klubbens hjemmesider skriver de; «Det nye klubbhuset vil bli til stor glede for alle, og vi ser frem til å da kunne tilby spillerne mulighet for styrketrening i nye, flotte lokaler med helt nytt utstyr».

Neste kamp for A-laget er borte mot Kristiansand Gladiators den 25. mai klokken 14.00. Du skal ikke se bort fra at kampen (hvis vi er heldige) streames på AmsportsTV sine hjemmesider. Samme dag og på samme tidspunkt møter U17-laget Eidsvoll 1814’s «hjemme» på Frogner stadion

Håndball
Kvinsa på Vålerengas A lag hadde en kanonsesong hvorpå de presterte å rykke opp til 2 div! Det er sjukt sterkt! Nå leiter de etter flere jenter av samme kaliber som seg selv og kjører åpen trening mandag 27. mai klokken 17.30. På Facebook selger de seg inn ganske så godt: «Vi er en gjeng jenter som liker å trene og utfordre oss selv, backer hverandre opp på og utenfor banen, og har det heidundrandre sosialt også! Vi er på utkikk etter jenter som kan suplementere denne troppen» Bli med på denne åpne treningsøkta om dette er noe du ønsker å være med på!
Mere informasjon finner du på klubbens sider på Facebook.

Legg igjen en kommentar