Dagboka mandag 20. mai 2019

Livet som Vålerenga-supporter er fortsatt deilig for de som følger eliteserien og rekruttgutta i 3. divisjon. Damelaget er dog i en blindgate de må komme seg ut av. Og når sola skinner over Enga i eliteserien, da får vi også koseoppslag i VG som dette: – Vi er en gjeng som vil hverandre vel. Det … Fortsett å lese «Dagboka mandag 20. mai 2019»

Livet som Vålerenga-supporter er fortsatt deilig for de som følger eliteserien og rekruttgutta i 3. divisjon. Damelaget er dog i en blindgate de må komme seg ut av.

Og når sola skinner over Enga i eliteserien, da får vi også koseoppslag i VG som dette:

– Vi er en gjeng som vil hverandre vel. Det er folk som er skadet som er like glade som alle de andre. Vi har folk som kommer inn og gjør en kjempejobb, selv om de ville spilt selv. Dette er en kultur som begynner å vokse og virkelig har de verdiene som skal til for å skape et godt fellesskap, sier Ronny Deila.

For journalister skal skrive noe uansett – enten det eksisterer noe som ligner på en nyhet eller ei. Derfor er det digg å registrere at det skrives lite negativt om Vålerenga om dagen. For alt vi veit kan alt være riv ruskende galt på Valle, men leverer du resultater er det ingen som bryr seg. Denne klubben har ikke vært bortskjemt med kosejournalistikk – så bare vit at det kan bli verre.

Også rekruttgutta vant i helgen – nå har de fem seire, en uavgjort og 16 poeng. Det betyr tabelltopp i 3. divisjon – må det vare gjennom hele sesongen.

Bekymret på BitteLillestrøm

[poll id=»174″]

Sjekk dette målet

Vålerengas G16-lag leder Nasjonal G16 avdeling 1. Lørdag var de i Sarpsborg og vant 7-0, men sjekk denne goalen!

Tap for damene

Damene klarte altså å tape 0-1 for Lyn på hjemmebane. Selv om det var nesten 1300 tilskuere til stede, ble det nytt tap. Noe ser dessverre ut til å være alvorlig galt med laget, og nå er det to måneder til neste kamp på grunn av VM.

Toppseriens «superhelg» var for øvrig ingen suksess for andre enn sponsorer som fikk logoen klistra på tv gjennom hele helgen. Hvorfor skal NFF/Toppfotball Kvinner gjøre sånne dusteting som det der? De setter opp et lag fra Vestlandet (Sandviken) mot LSK på Intility. Og Sandviken har hjemmekamp.

Hva får dem til å tro at Oslo-folk vil fylle Intility for å se masse fotballag de ikke har noe som helst tilhørighet til? Istedet for å bygge lokal kultur og legge opp til fotballfest lokalt sentraliserer de hele runden. Smart, smart. Hvorfor ikke sende hele runden på tv, men spille alle kampene der hjemmelagene faktisk hører hjemme. La lokale sponsorer få oppmerksomhet. Lag fest der laga hører til.

Nå skriver Aftenposten at daglig leder Thomas Langholm Engen i Klepp foreslår å flytte arrangementet ut av Oslo – til Bergen eller Stavanger.

– Vi er egentlig åpen for alt. Det er ikke noe prestisje i dette. Vi ønsker å være en organisasjon som tør å tenke nye tanker, sier daglig leder Hege Jørgensen i Toppfotball kvinner, og fortsetter:

– Vi ser på ulike modeller, men nå er det sånn at vi er tre personer i Toppfotball kvinner som arrangerer dette. Det vil medføre en del praktiske problemer om vi skal arrangere det andre steder enn der vi jobber. Det er en del hensyn å ta, sier hun.

Vålerenga i dag

Har du ikke gjort det ennå, kan du like gjerne gjøre det i dag. Kjøp billett til lørdagens kamp mot fugla kl 18.

 

Legg igjen en kommentar