Kveldsboka torsdag 30. april 2019

Dagboka i dag kom seint, men ikke nødvendigvis godt! Trur du oss ikke? Les sjæl. Vi byr på Kjell Magne Bondevik, gjettekonkokranse, lett hovering og derby mot LSK QA Q: Hva er talla etter at VPN gikk «bananas» og «kjefta opp» «hele klubben»? A: Seier mot TIL, uavgjort mot Brann, seier mot Odd. Det viser … Fortsett å lese «Kveldsboka torsdag 30. april 2019»

Dagboka i dag kom seint, men ikke nødvendigvis godt! Trur du oss ikke? Les sjæl. Vi byr på Kjell Magne Bondevik, gjettekonkokranse, lett hovering og derby mot LSK

QA
Q: Hva er talla etter at VPN gikk «bananas» og «kjefta opp» «hele klubben»?
A: Seier mot TIL, uavgjort mot Brann, seier mot Odd.

Det viser jo egentlig at klubb og lag har selvinnsikt. De syns det har vært rævva sjæl. Heldigvis er ikke Vålerenga Rosenborg. Der trøndera sutrer og skuler på hverandre helt til handlingslamelsen tar dem, kommer Vålerenga seg opp i ringa. Der skal vi bli værende…Helland og co får bare venne seg til den utsikta….for skal man først spille seg ut over sidelinja så erre greit å gjøre det sjæl, si!

Sankt Rekdal
Herrejeremi sin hatt for en deilig det var med seier i går. Ikke bare ble det seier, vi vant på deiligst mulig måte også…på overtid. Etter å ha sett ekspertpanelet i Eurosport synse om matchen etter kampslutt er det en ting som slår oss: Begynner Reka å ligne mer og mer på Kjell Magne Bondevik? Kanskje det blei et par kalde ekstra i går, men dagboka syns uansett at likheten er slående dagen derpå også. Det er noe sakralt over det hele. Et under, eller mirakel om du vil.

 

Sankt Rekdal -Screenshot fra Eurosport

Det er uvisst om det var sola eller glorien til Rekdal som gjorde jobben, men kampen i går badet i alle fall i sol. Og det var varmt!

Sola og det varme været tina tydeligvis også noen vinterstive Vålerenga skrotter. Etter en litt treig start spilte Vålerenga seg opp og tok over kampen. Borte var de lame defensive feilene som har straffet oss i kamper tidligere. Alt virket trygt. Vi var stødig bakover, noe som la grunnlaget for at de kvikke ballelegantene lenger fremme på banen kunne slow cooke forsvaret til Odd.

Mot slutten kastet Deila innpå Vega og Dønnum. Smarte bytter. De klarte å skape akkurat nok trykk og kaos til at Dønnum kunne blæste ballen via Koldrup Jensen og i mål.

I kampreferatet skrev VPN at Koldrup Jensen burde fått tidlig dusj for gjentatte feil. Lykkelige er vi i dag for at han forble på banen…slik at han kunne styre skuddet fra Dønnum inn i egen kasse. Takk Dønnum, takk Koldrup Jensen, takk dommerjævel og takk Sankt Rekdal.

I løpet av de siste 10-15 minuttene av matchen sendte Odd-spillerne en lapp seg i mellom, hvor det taktiske geniet Fagermo hadde skriblet ned sine instruksjoner. Det har vært litt spekulasjoner rundt hva det var som egentlig sto på denne lappen. Dagboka tror ikke vi vil noe svar på hva som er fasiten her, så vi spør liksågodt dere:

[poll id=»169″]


Derby…men først Trondheims Ørn

I morra spiller damelaget kamp borte mot Trondheims Ørn. Avspark er klokken 14.00. Kvinsa fra Oslo Øst er klare favoritter til å dra med seg alle poengene og la trøndera stå ribbet igjen.

Søndag klokken 15.00 er det derby på Intility Arena. Da møter Vålerenga serielederne LSK. Før kampen mot Trondheim Ørn som spilles i morgen leder LSK serien med ett fattig poeng på Vålerenga på andre plass. Damelaget har med andre ord et hektisk program de neste dagene, hvor det er mye som står på spill. Ikke pokker om vi skal la LSK få meske seg med serielederfølelselsen lenger enn nødvendig.

Legg press på bønda, kvins. Så skal vi på tribuna gjøre det samme! Billetter kjøper du her. Damene leverer bra fotball om dagen , og det er moro å se på. Det er med andre ord ikke noe å tenke på. Kom deg på damekamp. Kvinsa fortjener det!

Legg igjen en kommentar