Dagboka fredag 26. april 2019

Du har endelig kommet deg tilbake på jobb etter påsken før det bærer inn i fritid igjen. Fredagen er her og det finnes mange muligheter for en Vålerenga-helg på tross av at herrelaget (som vanlig, sier kanskje mange) spiller på mandag. Ta deg en kanne kaffe og fortell folka rundt deg at de skal være … Fortsett å lese «Dagboka fredag 26. april 2019»

Du har endelig kommet deg tilbake på jobb etter påsken før det bærer inn i fritid igjen. Fredagen er her og det finnes mange muligheter for en Vålerenga-helg på tross av at herrelaget (som vanlig, sier kanskje mange) spiller på mandag. Ta deg en kanne kaffe og fortell folka rundt deg at de skal være stille; her er fredagsdagboka med noen tips til helga.

Enga videre i cupen I

Vålerenga J16 er videre etter seier mot bønda fra Gjelleråsen. Det var en hard kamp med små marginer og etter sju mål sto det til slutt 3-4 på tavla etter å ha snudd 3-2, og Vålerenga var videre etter to scoringer av Emma Iversen, og en hver fra Swaathy Sasiharan og Sofie Angen. Ett hakk videre mot pokal! Gratulerer!

Enga videre i cupen II

Vålerenga G19 er også videre etter å ha grusa Årvoll 4-0 på Valle og det var vel aldri noen fare for at det skulle gå i dass. Målscorere var Marcus Victorio, Hans Jacob Huun Thomsen og Erik Emanuel Longe Gønner. Nok et lag videre på veien til pokalen. Gratulerer!

Kamper i mårra

Vålerenga damer står med tre seiere og en uavgjort på de fire første kampene i årets toppserie og ligger dermed på en andreplass bak stasjonsbygda med én kamp mindre spilt. Med andre ord er det jævlig god gli i laget for tida og om dette fortsetter blir det medalje. Enkelt og greit.

Neste lag som skal slås er Bjørnar Gunnar eller noe sånn fra et lite tettsted på vestlandet mange sikkert ble kjent med fra media i forbindelse med noen skogbranner de siste par ukene. Nå kommer de på besøk til trygge Oslo for å få deng i 90 minutter av byens stolthet. Etter det blir det kanskje en tur på folkemuseet eller besøk i  Holmenkollen. Kanskje prøve seg på en kebab eller eksotisk sushi fra Japan? Byen kan by på mye spennende.

Kampen flyttes til søndag 28. april klokka 15:00 på grunn av streik i SAS.

Litt seinere på dagen spilles det lokaloppgjør på samme arena når Lokomotiv Oslo kommer på besøk. Vålerenga har 4 poeng etter to kamper hittil i serien og siden vi forventer at de rykker opp er dette en av kampene som må vinnes. Selv om Lokomotiv Oslo har et langt fetere navn en Skiklubben Lyn er det like jævlig fra vestkanten. Det er kanksje ingen lang tradisjon med rivalisering mellom disse laga, men med tanke på situasjonen i oslofotballen for tida tar vi faen meg det vi får. Det skal bli stille på altanen!

Kampen spilles klokka 19:00 på Valle.

Ny mann på feltet?

Vi må innrømme at vi heva noen øyebryn da Kjetil Haug plutselig kom på lån fra Sogndal. Ikke fordi vi misliker han, tvert imot! Han virker som en kjernekar. Når man melder gloser som «Vålerenga er en fantastisk fin klubb» smelter selvsagt våre steinharde kølsvarte hjerter. Det hadde bare gått noen av oss hus forbi at Klaesson var ute med skade.

Her er det vel bare ros å gi. Det virker som det er tatt en god og fornuftig rask avgjørelse av klubben og han som kommer på lån virker frisk og fin.

Vi syns selvsagt synd på Klaesson og ønsker han all god bedring han kan få og håper han er sterkt tilbake så fort som mulig. Men ikke for fort! Vil ikke at han skal dra på seg noe permanent. Forsiktig med paraceten, Kristoffer!

Kamper blir flytta

Vi veit ikke hva det er, men når kamper blir flytta i Eliteserien går det som regel utover Vålerenga. Denne gangen er det greit da vi regner med at det kommer med noen fra oss på laget.

Stabæk – Vålerenga flyttes til 14. august klokka 19:00 på grunn av U20-VM

Flystreik

Flystreiken kan ramme noen lag denne runden. For herrenes del gir vi faen fordi vi får besøk fra Skien.

26.04 12:10: Beskjed om at damekampen rammes. Kampen blir da flytta til søndag klokka 15:00

 

Vålerenga i dag

Ser ut til å bli opphold så utepilsen kan nytes på Øst eller Vertshuset. Det er kviss på Bohemen med påfølgende kamp med Englands svar på Brann.

Legg igjen en kommentar