Dagboka onsdag 24. april 2019

Uavgjort i Nord-Norge, bohem og profil i emning og hvor mye i bot får Vålerenga etter turen til Bergen? Det blei uavgjort for rekruttene i går. Vålerenga 2 spilte sin andre Norsk Tipping-liga-kamp for sesongen og den var mot Norild IL. Norild holder til i Vadsø, så kampen gikk uten a-lagsspillere. Sluttresultatet ble 1-1 etter … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 24. april 2019»

Uavgjort i Nord-Norge, bohem og profil i emning og hvor mye i bot får Vålerenga etter turen til Bergen?

Det blei uavgjort for rekruttene i går. Vålerenga 2 spilte sin andre Norsk Tipping-liga-kamp for sesongen og den var mot Norild IL. Norild holder til i Vadsø, så kampen gikk uten a-lagsspillere. Sluttresultatet ble 1-1 etter scoring av Sander Werni og en fyr fra vi aldri har hørt om.

Vi veit ikke så mye om kampen, så vi anbefaler heller at du leser klubbens eget referat. Neste kamp for rekrutta er lørdag 27. april. Da kommer Lokomotiv Oslo på besøk. Vi tar turen til Intility arena, og det syns vi du også burde gjøre.

Aron Dønnum – vår nye bohem?

En du kanskje kan se i den kampen er unggutten Aron Dønnum. Eidsvoll-gutten kom til Vålerenga i 2013, men signerte proff-kontrakt først i 2016. Hans første match på a-lagsnivå for Vålerenga kom i 2017 borte mot Kristiansund. Han har gjort seg bemerka som en uredd ving og er en fyr vi gleder oss til å se mer av.

Grunnen til at vi nevner han er fordi han er med på Eurosports nye serie «fortid møter fremtid«. Her får Dønnum virkelig vist seg fram og Vålerenga får vist at de virkelig har en potensiell stor profil i rekkene sine.

Hvor stor blir bota?

Mot Brann ble det fyrt av en del bluss i bortesvingen. Redaksjonen er delt i synet på bluss, men dagens dagbok syns det er fett. Det som er teit og ugreit er når blussa blir pælma inn mot banen. Det var bare ett bluss, men det er ett for mye.

Derfor tror vi NFF kommer til å klaske til med en del kroner. Vi har notert oss noen tror NFF skal trekke poeng, men etter hva vi husker så har ikke NFF lenger hjemmel for det i reglementet sitt. Og det er bra.

I går spurte vi dere om det er fett med bluss på bortebane. Majoriteten av dere mener at nei, det er ikke fett å blusse på bortebane uten tillatelse. Hele 79% av dere som valgte å stemme mener det er negativt. Og vi skjønner hvorfor dere syns det. Dette blir dyrt og er det noe klubben ikke trenger så er unødvendig bøter for blussing.

[poll id=»167″]

Vålerenga i dag

Det er ikke så lenge til, men klokka 17 tar Engaland turen til Ekeberg. Det blir gøy!

Legg igjen en kommentar