Dagboka tirsdag 23. april 2019

Vi fikk med oss ett poeng borte mot Brann, og vi holder sjette plass på tabellen og er tre poeng bak ledende Molde. Damene spilte også uavgjort i helgen, men hva synes du egentlig om bluss? Noen kamper er viktigst ikke å tape, og borte mot Brann er en sånn kamp. Det betyr IKKE at … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 23. april 2019»

Vi fikk med oss ett poeng borte mot Brann, og vi holder sjette plass på tabellen og er tre poeng bak ledende Molde. Damene spilte også uavgjort i helgen, men hva synes du egentlig om bluss?

Noen kamper er viktigst ikke å tape, og borte mot Brann er en sånn kamp. Det betyr IKKE at det er kult å drøye tida, men når du møter et lag som bare vil krige og slå lange baller, og du møter de på en bane som ikke innbyr til finspill, da bruker du de triksene du må bruke. Etter to klare bortetap fikk vi heldigvis med oss ett poeng. Det poenget betyr først og fremst noe for moralen i laget.

[poll id=»166″]

10.889 personer skal ha betalt for å se kampen. De ble igjen skuffa over hjemmelaget. Heller ikke Vålerenga imponerte noen – selv om vi presset høyt og styrte kampen de første ti minuttene. Etter hvert ble kampen styrt av et veldig fantasiløst Brann-lag som ikke har sin styrke i å styre fotballkamper. Brann er best på å ødelegge motstanderen. Hva var egentlig planen deres?

Så må vi nevne Herolind Shala. Scoringen var imponerende!

https://twitter.com/kosovanfooty/status/1120426242149355522

Neste kamp er mandag hjemme mot Odd. Et Odd-lag som i kveld møter Viking, og dette er faktisk de to lagene som har overrasket mest positivt i 2019.

Blussing er et evig tilbakevendende tema på norske fotballbaner. Nå var det altså vi som blusset på bortebane både før og under kampen. Lokalavisa BT skriver:

Da Vålerenga scoret, ble et bluss kastet ut på banen. Det skal ikke skje, sier Klanens talsmann, Erling Rostvåg.

– Det synes jeg er en uting. Skikkelig dritt og noe jeg er j … skuffet over, sier Rostvåg.

Den øvrige blussingen, på tribunen, synes ikke supportertalsmannen er problematisk.

– Det er en kjensgjerning at pyroteknikk er en del av tribunekulturen vi og andre supportere ønsker mer av. Helst i samarbeid med NFF og relevante myndigheter, sier Rostvåg.

Klubben får trolig en bot på et eller annet mellom 50 og 100 tusen kroner for blussinga på Brann stadion.

[poll id=»165″]

Uavgjort for damene

Vålerenga mistet sine første poeng for sesongen da Avaldsnes utlignet sju minutter før slutt i går. Ajara Nchout og Synne Sofie Christiansen sendte VIF i ledelsen 2-1, men det holdt bare til ett poeng. Her kan du se høydepunkter fra kampen:

 

Vålerenga i dag

Vålerenga 2 spiller i kveld kl 18 borte mot Norild. Har du ikke tid til å stikke innom Vadsø, er det visst mulig å se kampen her: ifinnmark.no. Det bør uansett være mulig å hente tre poeng i denne kampen.

Legg igjen en kommentar