Helgedagboka søndag 14. april 2019

Dagens tall er 7, antall ganger Vålerenga har slått Tromsø i Oslo siden 2009 . Dagens tall er 4, antall ganger Vålerenga putta mot Fart i går. Sola skinner over Enga denne palmesøndagen og vi ser frem til kveldens herjinger med Tromsø på Valle. 7-1-1 Dette er talla Tromsø må forholde seg til når de … Fortsett å lese «Helgedagboka søndag 14. april 2019»

Dagens tall er 7, antall ganger Vålerenga har slått Tromsø i Oslo siden 2009 . Dagens tall er 4, antall ganger Vålerenga putta mot Fart i går. Sola skinner over Enga denne palmesøndagen og vi ser frem til kveldens herjinger med Tromsø på Valle.

7-1-1

Dette er talla Tromsø må forholde seg til når de igjen kommer til Oslo. Vi må helt tilbake til 2009 for å finne forrige gang Tromsø tok tre poeng i hovedstaden, i 2014 var de ikke engang i Tippeligaen.

Du husker kampen på Valle i fjor? Vålerenga feide Tromsø av banen med 3-0. Allerede etter 6 minutter putta Finne, så ble Tromsø grilla i 83 minutter hvor de håpa på å dra i land uavgjort. Det var kattas lek med musa og Vålerenga venta til det var ett minutt igjen av kampen før Grødem satt det andre målet og Tromsø lot Godly markere klasseforskjellen da han satt det tredje målet 3 minutter på overtid.

Fy fader for en kveld!

VPNs referent skrev etter kampen:

Dette var en god opplevelse! Bortsett fra to sjanser har vi full kontroll på Tromsø defensivt. Nouri i særdeleshet står fram og er etter vår mening banens beste! På midten ser Abu ut som akkurat den ballvinneren vi har lett etter i lang tid, og hans defensive jobbing gir Fredheim Holm mer tid til å tre ballene igjennom ledd.

Vi er klare for en ny, god opplevelse.

Nettavisens avdeling for spillavhengige har også trua på Vålerenga i kveld og slår fast at Vålerenga rett og slett gjør kort prosess med Tromsø.

Aftenposten varmer opp til kveldens kamp med fokus på Tromsøs Mikael Norø Ingebrigsten fordi han kunne blitt Vålerengaspiller i 2017. Tromsøs behandling av Mikael er et eventyr. De ville altså ikke selge ham til Vålerenga i 2017, men solgte ham til IFK Göteborg i 2018. Så angra TIL seg skikkelig og kjøpte Mikael tilbake fra IFK Göteborg etter en halv sesong.

Penga sitter løst i nord.

Videre rapporteres det om at Mikael sliter med låret:

Jeg har bare hatt en liten irritasjon i hamstringen, noe som kom på torsdagstreninga. Og da var det greit å ta det med ro. Jeg tenkte at det var best å være føre var.

Da er det jo bare å gi Mikael ei lita høne om han skulle komme på banen i kveld? Han har jo tross alt ei skåring i år, det kan vi ikke ha noe av.

På vår banehalvdel leker livet. Utafor stadion har Markus Nakkim gjemt et påskeegg med to billetter til kampen, det gjelder bare å finne det før 20:00. På banen er Efraín Juárez tilbake etter karantene, og holder han hodet kaldt blir det rett og slett vondt å være Tromsø-spiller.

For en kveld vi har i vente!

4 for, 0 mot

Vålerenga spilte mot Fart i går. Det store navnet denne lørdagen var Nataasha Dowie som ikke nøyde seg med mindre enn et hat-trick. I år fremstår damene som vi har drømt om at de skal gjøre siden opprykket til Toppserien. Laget har ikke avgitt poeng i år og topper tabellen.

Til klubbens sider sier Dowie:

Å skåre hat-trick er selvfølgelig en viktig prestasjon for meg selv, men det viktigste i dag er at vi vinner, og gode pasninger gjorde det enkelt for meg i dag.

Vi gleder oss til neste kamp 22. april.

Vålerenga i dag

Start på Bohemen, det er alltid digg. Så finner du veien opp til Vertshuset hvor du bare finner trivelige folk, dessuten er det kort vei til stadion og Øst. For du må jo innom Øst i go´være for litt mat og børst før kamp.

Du er ikke i Oslo, sier du? Du får ikke dratt på kampen, sier du?

Dust.

Legg igjen en kommentar