Lurte vi deg?

Vår aprilspøk var av den miljøvennlige sorten – men er det egentlig så dumt? Mandag 1. april vitset vi med at Vålerenga skulle bli miljøambassadør i anledning utnevnelsen av Oslo som europeisk miljøhovedstad. Mange av dere humret godt av spøken vår og joda, den ble nok litt åpenbar noen steder. Men er det egentlig så … Fortsett å lese «Lurte vi deg?»

Vår aprilspøk var av den miljøvennlige sorten – men er det egentlig så dumt?

Mandag 1. april vitset vi med at Vålerenga skulle bli miljøambassadør i anledning utnevnelsen av Oslo som europeisk miljøhovedstad.

Mange av dere humret godt av spøken vår og joda, den ble nok litt åpenbar noen steder.

Men er det egentlig så dum idè?

Plast er et stort problem. Mye av det forsvinner ut i havet, og en av de tingene vi kan gjøre for å bidra til mindre plastbruk er, ikke overraskende, å bruke mindre av det. Derfor er det ikke så dumt tiltak å finne alternativer til plastkoppene på stadion. Kanskje ikke gå helt dit at du må ha med deg eget beger, men det finnes sikkert gode alternativer.

Samle inn koppene etter kamp eller til og med gi pant på dem kan være en konkret mulighet for gjenbruk.

Og nei, pølsene forsvinner nok ikke. Men kanskje kommer det noe annet som kan være like bra – eller enda bedre? Rødbetburger er faktisk overraskende godt.

[poll id=»155″]

Det som kan forsvinne er derimot parkeringsplasser. Skal klubben fjerne ordinære parkeringsplasser (ikke plasser for folk som faktisk må kjøre bil) så må det også tilrettelegges for kollektivtransport.

Eksempler på dette kan være som i Tyskland der du kjører gratis på S-Bahn om du har kampbillett (også et insentiv til å kjøpe før kamp). Gratis transport til knutepunkt for kollektivtransport kan gjøre en hel del med bilkjøringen.

Vi har full forståelse for at folk i klubben har behov for bil, men er det egentlig så dumt å inngå samarbeid med et bilkollektiv? Tenk, da kan du si du har kjørt samma bil som Bård Finne eller Natasha Dowie. Det er kult det!

Legg igjen en kommentar