Dagboka torsdag 4. april, 2019

Vålerenga er på landslaget i U19, a-lag og e-sport. Det spilles gjev håndballkamp i kveld, du kan få klippa håret av Aron Dønnum og Svein-Erik Edvartsen har ikke gitt opp kampen etter at han godtok et forlik. Vålerenga på landslaget I Med Celin Bizet Ildhusøy på banen slo J19-landslaget Nord-Irland i en EM-kvalifiseringskamp i går. … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 4. april, 2019»

Vålerenga er på landslaget i U19, a-lag og e-sport. Det spilles gjev håndballkamp i kveld, du kan få klippa håret av Aron Dønnum og Svein-Erik Edvartsen har ikke gitt opp kampen etter at han godtok et forlik.

Vålerenga på landslaget I

Med Celin Bizet Ildhusøy på banen slo J19-landslaget Nord-Irland i en EM-kvalifiseringskamp i går. Det var ved halvspilt kamp Norge bestemte seg for å knekke ryggen til pikene fra Nord-Irland melder forbundet. Kampen endte 2-1.

VPN er rause og gratulerer Celin med god kamp.

Vålerenga på landslaget II

Vålerenga er over alt, og over alle. Vålerenga er også med på eSport. Nettsiden vårtOslo melder nå at klubben har signert Magnus Myrhaug Kristiansen og Arkan Resul. Disse to gutta er også med på landslaget.

I FIFA skal 18 lag fra eliteserien (og 1 lag fra 1. divisjon) kjempe om ligatittelen.

Vålerenga på landslaget III

Marie Dølvik er ifølge iTromsø invitert til Marbella for å spille landslagsball mot New Zealand.

VPN er fremdeles rause og gratulerer.

Helgeball

Du har ikke gått glipp av at Vålerenga reiser til Kristiansund på søndag? Faen ass, dit skal vi! For informasjon om hvordan du kupper billett anbefaler vi denne røveren fra klubbens sider. Lurer du på transport kan vi opplyse om at Bohembussen reiser fra Bohemen 8 om morran. Det greier du.

Om du reiser aleine ryktes det om at folk samler seg på et sted i Kristiansund som heter No9 før kamp.

Dagens kamp

Ikke en dag uten kamp i Vålerenga. I kveld er indrefileten oppgjøret mellom Vålerenga og Aurskog-Høland. I årets sesong har håndballdamene vært suverene og mål om opprykket er innen rekkevidde.

Kampen spilles 20:00 på Jordal, og den koster deg ingenting om du er medlem av Klanen eller har noe Vålerengastæsj på kroppen.

Dimling I og II

Avskiltet dommer Svein-Erik Edvartsen vil få tilbake skiltene sine. Nå har han involvert stortingsrepresentanter og var i går på besøk hos Tor André Olsen.

Edvartsen har altså alliert seg med en stortingsrepresentant fra Hamar som er forbanna fordi stortingsfrakken hans ikke passer i skapet i svømmehallen, ikke tør bo i Oslo og har sølvtråder i klærne for å beskytte seg mot mobiltelefoner.

Bakgrunnen for politikerens er fordi det er bedre at NFF «forvalter skattebetalernes penger, og det er ikke heldig at midler går til rettssaker og forlik», i følge Nettavisen.

Når du inngår forlik med folk er det i hvert fall ikke sikkert de er ferdig med saken av den grunn.

Kjøp sesongkort, få hårklipp

Uten fagbrev klipper Aron Dønnum håret til folk, i hovedsak lagkamerater. Nå lokker klubben med at du får fjerna litt hår om du kjøper sesongkort og vinner trekninga blant de som kjøper sesongkort. Regelen er at du kjøper kortet før søndag 7. april klokka 23:59, for 8. april trekkes vinneren.

Vålerenga i dag

Det er Oslo, det er vår og det er håndballkamp på Jordal

Legg igjen en kommentar