Dagboka mandag 1. april 2019

Kort, hoverende og fortsatt litt full på tre poeng. Dagboka nyter solskinnet i dag. Vi sutter fortsatt på 3-poengeren Vålerenga enkelt henta inn på lørdag. Det var liksom så greit. En flott start, med påfølgende fine resultater dagen etter. Referatet tok forbehold da det snakka om tabelltopp, og forbeholdet var jo helt på sin plass. Vålerenga … Fortsett å lese «Dagboka mandag 1. april 2019»

Kort, hoverende og fortsatt litt full på tre poeng. Dagboka nyter solskinnet i dag.

Vi sutter fortsatt på 3-poengeren Vålerenga enkelt henta inn på lørdag. Det var liksom så greit. En flott start, med påfølgende fine resultater dagen etter. Referatet tok forbehold da det snakka om tabelltopp, og forbeholdet var jo helt på sin plass. Vålerenga er ikke helt på toppen av Eliteserien etter at nesten alle lagene har spilt første kamp, men det er ikke langt unna.

Bodø/Glimt, Viking og Vålerenga. Det er topp-3 akkurat NÅ.

Det er ikke de laga klubben skal menge seg med når vi snakker november/desember, men akkurat nå er det helt ok. 3. plass er forresten der vi tippa Vålerenga rett før sesongen, og vi har fortsatt trua.

Suppportere og spillere jubler sammen etter Mattis andre scoring mot Mjøndalen (foto: Eivind Hauger)
Suppportere og spillere jubler sammen etter Mattis andre scoring mot Mjøndalen (foto: Eivind Hauger)

For det er ikke måte på hvor nyforelska vi er nå. Matti, Herolind, Johan og Deyver (du er ingen diver selv om Kristoffer Hagenes tror det). Og alle de andre gutta. Vi veit ikke om det er sola, men det er varme følelser involvert. Blodet bruser enda litt mer og vi ser allerede fram til neste kamp. Og vi har et smil om munnen samtidig.

I går spørte vi hvor gode dere mente Mjøndalen egentlig var. Majoriteten av dere ga faen. Tre poeng er tre poeng, uansett hvem det kommer mot. Vi lurte også på hvem dere mente var kampens beste spiller. Den dere mente var best er Chidera Ejuke. Han fikk 137 stemmer mot Matti Vilhjálmssons 133.

Oslo, Intility Arena 30. mars 2019. Vålerenga møtte Mjøndalen til første runde i Eliteserien. Vålerenga vant 2-0 mot Mjøndalen i Eliteseriens 1. runde.  Oslo, Valle Hovin, Intillity Arena, 30. mars 2019
Dette er eneste måten Mjøndalen kunne stoppe Ejuke på. (Foto: Grydis.no)

Søndag 7. april er det duka for bortekamp mot Kristiansund. De gikk på en smell mot Viking. Vi tror det blir enda en smell. Vi gleder oss!

Damene vant også!

Vi er forelska i damelaget også vi… 2-0 mot Kolbotn gjør oss yre og glade. Herregud for en fantastisk tid det er å være fotball-supporter i Vålerenga! Også i Toppserien ligger Vålerenga på 3. plass. Kanskje det er sånne skjerf vi må trykke opp etter årets sesong? Vi tror ikke det. 3. plass i Eliteserien, men 1. eller 2. plass i Toppserien. Vi er så glad at vi har trua på alt vi nå. Alt!

Natasha Dowie, her mot Stabæk, scora sitt første mål i serien mot Kolbotn (foto: Eivind Hauger)
Natasha Dowie, her mot Stabæk, scora sitt første seriemål for Vålerenga mot Kolbotn (foto: Eivind Hauger)

Eneste kjipe med Toppserien er at vi må vente til 13. april før vi kan se spillerne i aksjon. Nå er det landslagspause, men så er det altså kamp. Hjemme mot Fart. Det blir gøy det også!

Vålerenga i dag

Ingen lurer oss!

Legg igjen en kommentar