Dagboka onsdag 20. mars 2019

I dag har Dagboka blitt litt stuck mellom de uheldige hendelsene som heter for livet. Den kommer derfor seint men ikke spesielt godt….om man tar seg tid til å reflektere over det så er ikke det så ulikt livet selv egentlig Puck Tirsdag ble det klart at Vålerenga møter byggefelt-laget Frisk Asker i smien. Mens … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 20. mars 2019»

I dag har Dagboka blitt litt stuck mellom de uheldige hendelsene som heter for livet. Den kommer derfor seint men ikke spesielt godt….om man tar seg tid til å reflektere over det så er ikke det så ulikt livet selv egentlig

Puck
Tirsdag ble det klart at Vålerenga møter byggefelt-laget Frisk Asker i smien. Mens vi klarte oss med fem matcher for å ta oss videre, måtte Frisk knote seg gjennom 7. Vi håper det kjennes i beina, for i morra er det dags! Da spilles nemlig den første semifinalekampen i Furuset Forum.

I skrivende stund ligger det billetter ute for salg til de to første hjemmekampene. Dersom vi ikke tar oss videre med fire strake, kommer klubben til å slippe billetter til de neste kampene fortløpende. Det kommer til å bli stinn brakke så det er lurt å skaffe seg billett asap. Billetter kjøper du her

Kampene i Askerhallen spilles lørdag 23. mars og onsdag 27. mars.

Vertshusbussen kjører til alle hjemme- og bortekamper i semifinalen., så det er mulig å få seg ei litta brun ei før match og hoppe på bussen for skyss til kamp. Drinks and a show med andre ord. For å få oversikt over busstidene og informasjonen du trenger for å melde deg på finner du på Vertshusbussens Facebooksider.

SWAG
Dagboka liker swag!! Det gjør gutta i Tribuneshoppen også, og greiene de lager er over snittet fett. Nå har vi fått den gledelige meldinga om at de feirer seriegullet med å trykke opp igjen hockey t-skjorta si. Sist disse skjortene ble trykka opp fløy de ut raskt. Skjorta koster 200 kr, noe som er latterlig billig. Det beste med det hele er at hele overskuddet tilfaller breddeklubben til Vålerenga Hockey.

tribuneshoppen

 

Skjorta kan bestilles på Facebooksidene til Tribuneshoppen.

Vålerenga i dag

Billett til semifinalen i morra er kjøpt. Skuldrene har senka seg og vi veit det er en øl som tappes et sted.

Legg igjen en kommentar