Dagboka tirsdag 19. februar 2019

Varme vårdager gjør dagboka blid og fornøyd. Så hjelper det at Vålerenga er storeksportør til norske landslag og at en gammel kjenning signerer avtale for damelaget. Også er det snart seriestart! VG melder i dag at Vålerenga er den Eliteserie-klubben som sender flest spillere til de norske landslaga. Hele tretten spillere er henta til Norge … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 19. februar 2019»

Varme vårdager gjør dagboka blid og fornøyd. Så hjelper det at Vålerenga er storeksportør til norske landslag og at en gammel kjenning signerer avtale for damelaget. Også er det snart seriestart!

VG melder i dag at Vålerenga er den Eliteserie-klubben som sender flest spillere til de norske landslaga. Hele tretten spillere er henta til Norge fra U15-landslag og helt opp til A-laget. Det syns vi er gjevt. En annen som syns dette er veldig gøy er Ronny Deila. Til VG forteller han at han er dritstolt.

– Det er jeg kjempestolt over. Det jobbes utrolig bra i junioravdelingen her. I tillegg har vi et godt samarbeid helt opp til A-laget, så gutta får gode utfordringer i forhold til de nivåene de er på.

Dagboka tar dette som et bevis på at talentsatsinga funker og at talentene faktisk får spilletid i klubben. Det er ikke lenge sida vi hørte om flere tidligere Vålerenga-spillere som snakka drit om klubben og ba de unge spillerne om å komme seg vekk.

Nå har pipen fått en helt annen lyd.

I samme artikkel snakker unge, lovende Aron Dønnum varmt om talentarbeidet: – Det betyr at Vålerenga gjør noe riktig. Jeg har gått gradene her siden jeg var 13 år, og det er ikke noen tvil om at Vålerenga er gode til å utvikle talenter, sier 20-åringen til VG.

Ikke bare betyr det at Vålerenga gjør noe riktig nå, men det betyr også at det kan bli mer moro seinere. Det grunnlaget de legger nå kan være med på å danne en base av gode, norske spillere som forhåpentligvis kan ta steget, ikke bare til Vålerengas A-lag, men også til Norges A-lag. Og det syns vi er skikkelig gledelig. Snakker vi seriegull i 2022?

Synne Sofie Christiansen tilbake i kongeblått

Vålerengas damelag melder på sine sider at tidligere VIF-spiller Synne Sofie Christiansen er tilbake i klubben. Den hurtige kantspilleren dro til Røa før 2018-sesongen, men er altså nå tilbake på riktige siden av byen.

Vi gleder oss til å se Synne dunke inn baller som Natasha Dowie kan sette i mål.

Seriestart i Toppserien

Og det kan du forhåpentligvis se allerede på søndag! Da seriestarter Vålerengas damelag hjemme mot Stabæk. Kampen begynner 17:00. Langtidsvarselet til Yr sier ca 8 grader og lettere overskya. Det betyr perfekt fotballvær.

Du kan selvsagt kjøpe billetter, men det som er enda bedre er derimot å kjøpe sesongkort! Da får du med deg alle hjemmekampa uten å måtte tenke på å kjøpe billett. Du kan bare vise kortet ditt så slipper du inn. Det er storveis det!

I fjor vant Vålerenga tilsvarende oppgjør 5-0 etter scoringer av Sherida Spitse (x2), Ingrid Shjelderup (x2) og Isabell Herlovsen. Nå er Herlovsen borte, men Natasha Dowie har kommet inn. Og Dowie mener vi er bedre.

Da sees vi da?

Vålerenga i dag

Vi kjøper sesongkort til damekampene. Vi kjøper sesongkort til herrekampene. Vi gleder oss over været og ser fram til Vålerenga-uka med semifinalestart på torsdag, treningskamp mot skabben fra Romerike på fredag og sesongstart i Toppserien på søndag. Dette blir bra!

Legg igjen en kommentar