Dagboka torsdag 14. mars 2019

Vålerenga vinner alt i hockey og Dagboka har en klar forventning om at det samme skjer i fotballen. I går banka Vålerenga enda lenger inn i Manglerud-kista selv om Ylven er ute. Glenn Jensen er ikke bare danseløve, nå skal han finne kjæreste også. Ikke minst har Vålerenga fotballspillere på landslaget. Verdens beste hockeyklubb Klanen … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 14. mars 2019»

Vålerenga vinner alt i hockey og Dagboka har en klar forventning om at det samme skjer i fotballen. I går banka Vålerenga enda lenger inn i Manglerud-kista selv om Ylven er ute. Glenn Jensen er ikke bare danseløve, nå skal han finne kjæreste også. Ikke minst har Vålerenga fotballspillere på landslaget.

Verdens beste hockeyklubb
Klanen har lista opp Vålerengas medaljefangst på is. Den viser at U15, U16, U18, U21 og A-laget alle er seriemestere.

Ikke nok med det, damelaget tok seriesølv.

Dette kvalifiserer ikke bare Vålerenga til Norges beste hockeyklubb, dette kan Dagboka garantere gjør Vålerenga til verdens beste hockeyklubb. Dette tør vi påstå selv uten å faktasjekke.

Gratulerer!

Om du vil se hockey vinne enda mer stiller du i Furuset forum 19:00 i morgen. Da møtes Vålerenga og Manglerud Star til sin femte kvartfinalekamp. Dette er første hump på vei til bøttefest.

Så langt leder Vålerenga 3-1 i kamper. Senest i går fikk Manglerud fik på egen is, 1-5 fikk hjemmelaget se på lystavla. Det skjedde uten Ylven, TV2 melder at han er ute av resten av kvartifnalene etter en skadd overkropp.

Enga på landslaget
Det er den tida på året da landslagene igjen skal smake gress. Det betyr uttak av spillere, og Samuel Adekugbe er tatt ut for å kjempe for Canada i CONCACAF-cup. Dette høres ut som en tøysecup, men en av de feteste turneringene Canada kan delta i.

På U21 er Aron Dønnum, Leo Cornic og Magnus Retsius Grødum valg ut av landslagstrener Gunnar Smerud. Gutta skal måle krefter mot Finland og Russland.

Klart vi gratulerer, detta er gjevt!

Fra parketdans til sengevals
Vålerengas krumptapp, Glenn Jensen, la keeperkølla på hylla for å jobbe med marked og sånn i klubben. Ved siden av dyrker han en aktiv karriere som reality-kjendis. Først ble vi kjent med Iskrigerne-Glenn, så SkalViDanse-Glenn og til sist 4-StjernersMiddag-Glenn. Nå skal vi få møte KjendisSøkerKjæreste-Glenn.

Det er bare å ønske lykke til og Dagboka er begeistra for at Glenn gjør seg langt bedre på TV enn han håndballspilleren.

Legg igjen en kommentar