Dagboka tirsdag 12. mars 2019

Vi er snart ferdig med kvartfinalene i hockey-sluttspillet. Vålerenga damer signerer ny angriper og du kan starte å telle ned til seriestarter. Herregud så deilig det er å være Vålerenga-supporter nå. Sluttspillet er godt igang for hockey-gutta og etter en ganske miserabel kamp i garasjen på lørdag ble det slått nådeløst tilbake i går kveld. … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 12. mars 2019»

Vi er snart ferdig med kvartfinalene i hockey-sluttspillet. Vålerenga damer signerer ny angriper og du kan starte å telle ned til seriestarter. Herregud så deilig det er å være Vålerenga-supporter nå.

Sluttspillet er godt igang for hockey-gutta og etter en ganske miserabel kamp i garasjen på lørdag ble det slått nådeløst tilbake i går kveld. Vålerenga vant komfortabel 4-0 over Manglerud/Star.

Kampen ble i det hele tatt ikke altfor spennende. Vålerenga hadde full kontroll og med en 2-1 ledelse i kvartfinaleserien merker vi at roen senker seg. Vi skal dog ikke slappe helt av. Plutselig kommer MS tilbake og da er det spenning igjen.

Vålerengas mål ble scora av Tobias Lindström (to mål), Andreas Heier og Filip Gunnarsson.

Heieren etterlater en Oilers-spiller i en sky av is - i går scora han mot MS.
Heier etterlater en Oilers-spiller i en sky av is – i går scora han mot MS.

Når vi er inne på hockeyen så er det også på sin plass å rette en bitteliten mediepekefinger til klubben. Joda, vi skjønner dere ikke har så mye ressurser og det er helt greit, men dere bør faktisk gjøre noe med nettsida deres. Vi opplever sider som ikke finnes og at den i generelt sett er lite oppdatert. Det er fint med Facebook, Twitter og Instagram, men om dere skal ha en nettside bør den faktisk funke…

Sånn. Det var dagens muggenost.

Damelaget signerer ny spiller

Det har vært etterlyst angrepsspiller i en stund, og nå har hun endelig kommet på plass. Spilleren er 30 år gamle Natasha Dowie. Hun kommer på lån ut sesongen fra den australske seriemesteren Melbourne Victory. Til vif-damefotball.no sier hun Monica Knudsen var utslagsgivende for at det var akkurat Vålerenga som fikk signaturen.

– Jeg valgte Vålerenga etter å ha snakket med Monica Knudsen og jeg ble inspirert av hennes ambisjoner for klubben. Hun har selv spilt på toppnivå i kvinnefotballen, så jeg ser frem til å lære og jobbe med henne. Klubben viste også betydelig interesse for å signere meg og det trigget meg naturligvis litt ekstra.

Det er jo interessant at en som visstnok får folk til å sykemelde seg er den som også er tunga på vektskåla for en spiller vi tror er betydelig bedre enn hun som har dratt andre steder.

Natasha Dowie ser på seg selv som en hardtarbeidende spiss som elsker å score mål. Det syns vi er fint. Noe av det tristeste vi veit er late spisser som hater å score mål. Dowie er dog helt motsatt. På 13 kamper for Melbourne Victory scora hun ni mål, og før det stod hun for ti mål på elleve kamper for Linköping (det er i Sverige). Er dette spilleren som skal sørge for at Vålerenga damer avslutter sesongen som nummer 1 i Toppserien? Vi er ikke helt sikre på det dessverre. Troppen er litt for tynn bakover, men vi tror damelaget gjør det betydelig bedre denne sesongen enn i fjor.

Bli med på jubelen sammen med resten av damelaget. (Foto: Eivind Hauger)
Bli med på jubelen sammen med resten av damelaget. (Foto: Eivind Hauger)

Damenes sesongstart er allerede om litt under to uker. De spiller første kamp søndag 24. mars klokka 17:00. Den spilles på Intility Arena og går mot Stabæk. Selv om vi ikke tror det blir smekkfullt på absolutt alle kamper så er det allikevel kult å kjøpe sesongkort. Også koster det mindre enn en dårlig kveld på byen. Klubben operer med rabatterte sesongkort fram til onsdag 20. mars. Du har altså bare en uke på deg til å kjøpe sesongkort til 495,- for voksen. Les mer om sesongkortkampanjen på vif-damefotball.no

Snart sesongstart for Eliteserien

Så skal vi ikke glemme at Vålerenga herrer elite starter sin Eliteserie-kampanje helgen etter. 30. mars åpner de sin Eliteserie-sesong med kamp mot bruntrøyene fra litt utenfor Drammen (Mjøndalen, red. anm.). Kampen starter 18:00. I går spurte vi dere om dere har trua på årets sesong. Det har dere. Dere har alltid trua.

Vi syns du skal stå sammen med denne gjengen hver eneste hjemmekamp denne sesongen.
Vi syns du skal stå sammen med denne gjengen hver eneste hjemmekamp denne sesongen.

Også hos herrene kan du kjøpe sesongkort. Der kan du betale 1500 spenn for å stå i den artigste gjengen du noen gang har truffet. Også får du stå på den desidert feteste supportertribunen på denne siden av krepsens vendesirkel. Og er det nok folk som kjøper sesongkort på kortsida, på supportertribunen, så kommer Tor Ol…Ronny Deila til å kjøpe taljer og greier. Ikke fordi vi skal drive med noe kinky sexleker etter alle tre-poengerne vi kommer til å ta, men fordi Klanen skal lage oppheng til tifo. Og det, våre venner, det er bare dritfett.

Vålerenga i dag

Vi suger på hockeykaramellen, vi kaller vår førstefødte for Bård, vi kjøper to sesongkort og vi gleder oss til bøttefest, seriemesterskap x2 og cupfinaler. Fy faen dette blir gøy!

Og syns du det er noe kjent med etternavnet til damelagets nye nummer ni? Da har du helt rett. Forumbrukeren Jerusalem kommer med sesongens quiz-fakta: -«Funfact for oss som så engelsk fotball også før årtusenskiftet: Ho er niesen til den gamle Southampton/West Ham og Nord-Irland-spissen Iain Dowie.» Nå må du bare lage spørsmålet som passer til svaret.

Legg igjen en kommentar