Dagboka fredag 14. mars 2019

Endelig fredag, og selv om denne vinteren nekter å slippe taket kan du se fotballkamp utendørs i lunsjen. Hockeylaget spiller match i kveld og nå regner vi med å si farvel til Manglerud. Med andre ord ligger det veldig godt til rette for en hel og full Vålerengakveld. Det er jaggu ikke ofte ting passer så … Fortsett å lese «Dagboka fredag 14. mars 2019»

Endelig fredag, og selv om denne vinteren nekter å slippe taket kan du se fotballkamp utendørs i lunsjen. Hockeylaget spiller match i kveld og nå regner vi med å si farvel til Manglerud. Med andre ord ligger det veldig godt til rette for en hel og full Vålerengakveld. Det er jaggu ikke ofte ting passer så godt som i dag.

Fotball mot Drammen

De siste to matchene har vært mot lag fra nord, men denne fredagen er det kortere reisevei for motstanderlaget. Om du tar en tidlig fredag eller sniker deg ut i lunsjpausen og opp på Valle klokka 13:15 kan du se treningsmatchen mellom Oslos stolthet og laget Ronny droppa som en billig oljeklut for et par år sida.

Vi møter laget som røyk ut i Europaligaen mot SønderjyskE Fodbold for et par år sida, tomgodset fra Drammen og vi regner med at det ender med at Finne kan bruke alle fingra på hele hånda for å telle antall scoringer i vintersesongen.

Vi har ikke fulgt dritnøye med på hva de driver med nede ved Kogstadelva om dagen, men vi regner med at de har brukt vinteren på å krangle med kona og fyllekjørt. Spiller han derre fyren fra Hamar med hun mora der for tida?

Kanskje..

Uansett. 3-1 fordi Adam fryser på fingra.

Kampen spilles som sagt 13:15 på Valle. Det koster en hundrings om du ikke har kjøpt sesongkort. Da er det gratis.

Femte kvartfinale

I kveld regner vi med at siste kamp i kvarten spilles sånn at vi kan komme oss videre. Neext!

Kampen spilles 19:00 på Furuset. Billetter kjøper du her.

 

Vålerenga i dag

Vi sniker oss ut rett etter lunsj og tusler opp på Valle for å se fotball. Deretter tar vi en burger på Øst før vi stikker ned på Bohemen for å kvisse. På veien ned tar vi en fredagspils på Verthuset. En del blir sittende igjen før dem setter seg på banen opp til Furuset for å se hockey.

Legg igjen en kommentar