Dagboka torsdag 7. mars 2019

Vålerenga ishockey er seriemestere, dermed gjør spillerne storeslem i når årets ishockeyspillere kåres. I morgen trener Vålerenga mot Tromsø og det er varslet supportermøte med Ronny Deila.  5 av 11 VG har kåra årets spillere i en rekke kategorier i Get-ligaen. Totalt er det 11 priser som deles ut, av disse lugger Vålerenga med seg … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 7. mars 2019»

Vålerenga ishockey er seriemestere, dermed gjør spillerne storeslem i når årets ishockeyspillere kåres. I morgen trener Vålerenga mot Tromsø og det er varslet supportermøte med Ronny Deila. 

5 av 11

VG har kåra årets spillere i en rekke kategorier i Get-ligaen. Totalt er det 11 priser som deles ut, av disse lugger Vålerenga med seg 5. Røddig opplegg.

Stefan Espeland vant Hart Trophy – Bjørn «Botta» Skaare-prisen, oppkalt etter Norges første NHL-spiller. Å være blant de 5 beste i poengligaen som back er ikke nok, Espeland har også vært sikker som banken defensivt.

Stefan Espeland vant også Tommy Jakobsen-prisen. Selvsagt gjorde han det. VG skriver: «Vanvittig leveranse fra backen som hittil har scoret 11 mål og har hele 50 assists på 47 seriekamper. Enormt». Det er enormt.

Rasmus Ahlholm vant Art Ross Trophy – «Mester» Erik Kristiansen-prisen. Hvorfor? Han er årets poengkonge i ligaen med 34 mål og 47 assists. Det blir 81 målpoeng og ny rekord. Ishockey er lett når du kan det.

Tobias Lindström vant Maurice Richard Trophy – Kyle McDonough-prisen som gis spilleren med flest mål. Tobias putta 44 mål på 48 kamper, noe som er ganske ryddig.

Roy Johansen ble oppskriftsmessig tildelt Jack Adams Award, eller årets trener om du vil. VG mener han evnet å kamuflere manglende bredde i Vålerenga ved å trene hardere enn alle andre. Dagboka legger til at rammene for Vålerenga, mens man venter på nytt Jordal, ikke er de aller beste om dagen. Imponerende.

Resten av prisene ble vunnet av bønder, allikevel trekker Dagboka frem «Bill Masterton Memorial Trophy – Ole Eskild Dahlstrøm-prisen» som tildeles den spilleren som viser «stayerevne, sportmanship og spesielt stort engasjement for idretten av og på isen». Akkurat dette har Jesper Hoel vist, og det er liten tvil om at dette er egenskaper han tilegnet seg da han spilte i Vålerenga.

Dagboka gratulerer!

Ferden mot bøtta starter i kveld

Jeg overhørte noen omtale seriemesterskapet som «bøtta». Sjukehus. Bøtta er Haralds pokal og den venter i enden av sluttspillet som starter i kveld. Vålerenga har valgt seg Manglerud Star som første bump i veien.

Pucken droppes 19:00 i Furuset forum, og her er det bare å komme seg opp i ringa.

Deila-aften

Ronny Deila inviterer til øl, mat og lun samtale på Øst onsdag 20. mars. Om det er noe du lurer veldig på allerede nå kan du sende spørsmåla arr@klanen.no allerede nå. Det skulle neppe gi deg arr på sjela.

Om du lurer på detaljer rundt denne aftenen kan du sjekke klubbens hjemmesider.

Trening i morra

På selveste kvinnedagen har Vålerenga invitert Tromsø for ei treningsøkt på Valle. Avspark er 16:00 og hovedtribunen er åpen. Har du sesongkort får du se debuten til Matthías Vilhjálmsson og Efraín Juárez gratis, alle andre må betale 100 spenn.

Vålerenga i dag

Første sluttspillkamp for Vålerenga i Furuset forum 19:00. Skaff deg billett.

Siden det sikkert blir trangt om plassene nevner vi at det helt sikkert er mulig å se kampen hos Vålerenga Vertshus, Øst og Bohemen.

Legg igjen en kommentar