Dagboka onsdag 5. mars 2019

Dagboka i dag er kort. Vi er i sluttspillmodus og fotballgutta har fått en ny lag-kompis Puck I går ble siste runde av grunnserien spilt. All den tid seriemesterskapet allerede var avgjort, var den eneste spenninga i denne runden: 1, Hvor stor ville seieren mot Ringerike bli og 2, hvem ville Vålerenga velge å møte … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 5. mars 2019»

Dagboka i dag er kort. Vi er i sluttspillmodus og fotballgutta har fått en ny lag-kompis

Puck
I går ble siste runde av grunnserien spilt. All den tid seriemesterskapet allerede var avgjort, var den eneste spenninga i denne runden: 1, Hvor stor ville seieren mot Ringerike bli og 2, hvem ville Vålerenga velge å møte i kvarten.

For å ta det første først. Vi cruisa oss inn til en 4-0 seier. Thomas Olsen åpna kaka og ga oss tidlig en 1-9 ledelse, Collin Olsen fulgte opp og før kampen var 7 min gammel så ledet vi 2-0. Det vi tar med oss fra denne matchen er dog debutanten 18 år gamle Sander Frøberg. Jessu fader for en debut!!! Guttungen lekte seg og putta hele 2 pucker bak figuren Ringerike kaller målvakt. Dette er så moro at det er vanskelig å finne andre ord enn: WOW!

Vålerenga valgte seg MS som første motstander i sluttspillet. Det blir by-derby med andre ord. Dagboka hadde lenge trodd at Roy og Shampo kom til å vinne Stjernen all den tid vi har sett at lag som Storhamar og Oilers har slitt mer med MS denne sesongen enn det Vålerenga har gjort, men der tok vi feil gitt. Spillerne ønsket å møte MS og da ble det MS. Samma fan for oss egentlig, før vi løfter bøtta over hue så skal alle de andre laga ut av sluttspillet så vi kan liksågodt slå ut MS sjæl, og vise at vi fremdeles er best i by’n, enn å la noen andre bli slått ut av dem! Vi er rause sånn sett.
Vi kommer tilbake med mer om sluttspillet i løpet av dagen.

Det ble en oppsrkiftmessig

Ny mann på laget
Deila er fornøyd med å få signert Efraín Juarez. Juarez er en rutinert og løpssterk høyreback, og har signert kontrakt ut 2019-sesongen.

klubbens sider sier Deila dette om ny-signeringen: «I Efraín får vi en veldig god fotballspiller med masse rutine, en høyreback som er løpsterk og som går opp og ned langs sida, og ikke minst en ledertype som snakker mye med de rundt seg og tar vare på de yngre, sier Deila og fortsetter:

Jeg forventer at han forsterker laget vårt, at han er god både offensivt og defensivt, tar lederansvar og bruker av den erfaringen han har. Det er jeg veldig trygg på at kommer til å skje også, men han trenger litt tid på å komme ordentlig i gang.»

Fun fact: Efraín Juarez er (så vidt Dagboka veit) den første mexicaneren som spiller i Norsk Eliteserie.

Vålerenga i dag
Vi kjøper billett til første sluttspillkamp som spilles i morra! Vi snakker tross alt 27 bøtter…..snart!

Legg igjen en kommentar