Dagboka mandag 4. mars 2019

Det er visstnok en blåmandag i dag, og i Vålerenga-land betyr det bare fryd og gammen. Vi nyter seriemesterskapet i håkki og er fortsatt sånn passe fornøyd med 3-2 over Bodø/Glimt i treningskamp. Seriemesterskap feires ikke lenge i Hockey-Norge, for allerede torsdag er det første kvartfinale. Spørsmålet nå er hvor langt vi tror det bærer … Fortsett å lese «Dagboka mandag 4. mars 2019»

Det er visstnok en blåmandag i dag, og i Vålerenga-land betyr det bare fryd og gammen. Vi nyter seriemesterskapet i håkki og er fortsatt sånn passe fornøyd med 3-2 over Bodø/Glimt i treningskamp.

Seriemesterskap feires ikke lenge i Hockey-Norge, for allerede torsdag er det første kvartfinale. Spørsmålet nå er hvor langt vi tror det bærer for Vålerenga (etter en liten dupp i formen i de siste kampene, eller…).

Vanskelig å spå om fremtiden osv, men vi ber dere likevel være ærlige.

[poll id=»141″]

Vålerenga vant 3-2

Assistenttrener Johannes Moesgaard var fornøyd med det offensive spillet i fredagens treningskamp mot Bodø/Glimt.

– Jeg vil oppsummere med at det er positivt at vi scorer tre mål og skaper ganske mange sjanser. Det som er negativt er at vi slipper inn mål på de to første sjansene imot hver omgang, og dette var perioder av kampen vi ønsket å ha kontroll på, sa han til VIF-fotball.no.

Vålerenga er ferdighandla foran sesongen nå som Efraín Juarez er på plass.

– Vi er veldig stolte og glade for å få Efraín til klubben, og nå har vi den troppen vi ønsker å ha. Nå skal vi jobbe steinhardt for å bli best mulig til første kamp, sier Ronny til klubbens sider.

Dagboka var sånn passe fornøyd med 3-2 hjemme mot Bodø/Glimt, men er vel ikke fra seg av begeistring og forventninger foran seriestart. Å bli topp 3 i 2019 er det eneste det handler om, og dagboka håper selvsagt at det kommer til å skje. Rosenborg og Molde tar nok de to første plassene, men hvem blir nummer 3?

[poll id=»142″]

Vålerenga på 5. plass

Tidens Krav skriver at Unibets odds på vinner av eliteserien er som følger:

Rosenborg 1,85, Molde 3,50, Sarpsborg 08 9,00, Brann 10,00, Vålerenga 12,00, Strømsgodset 21,00, Haugesund 26,00, Kristiansunds BK 61,00, Tromsø 61,00, Bodø/Glimt 71,00, Lillestrøm 71,00, Odds ballklubb 71,00, Stabæk 101,00, Viking 101,00, Ranheim 251,00 og Mjøndalen 251,00.

Det betyr ta de tror Vålerenga kommer på 5. plass og at sarpsborg og Brann kommer foran oss i tillegg til Rosenborg og Molde.

Vålerenga i dag

Det lukta Vålerenga lang vei av den ballgutten på Goodison Park, som klarte å irritere Klopp. Nå sier faren til gutten: When asked if his kid did indeed sarcastically applaud Klopp, he said on social media (via the Mirror): «He most certainly did. That’s my boy.

https://twitter.com/coys100/status/1102588949606948864

 

 

Legg igjen en kommentar