Dagboka fredag 1. mars 2019

Våren er her, men i forskjell til i fjor er det fremdeles en god stund til fotballsesongen er i gang. I ettermiddag er det treningskamp for de med fleksitid og på søndag kan Vålerenga bli seriemestere i ishockey. På tide å bli seriemestere Det er så lite som skal til for at Vålerenga tar årets … Fortsett å lese «Dagboka fredag 1. mars 2019»

Våren er her, men i forskjell til i fjor er det fremdeles en god stund til fotballsesongen er i gang. I ettermiddag er det treningskamp for de med fleksitid og på søndag kan Vålerenga bli seriemestere i ishockey.

På tide å bli seriemestere

Det er så lite som skal til for at Vålerenga tar årets seriegull, men det har virka som om laget har villet holde oss på pinebenken fram til den tykkfalne damen synger. På søndag ser det ut til å være over.

Stjernen ligger og vaker helt i bånn av ligaen sammen med Ringerike med en tredjedel av poenga vi har. Når det kommer til kamper har Vålerenga vunnet samtlige mot Fredrikstadlaget i år og målforskjellen på de fem kampene er 34:6. Med andre ord skal Gud i himmelen snakke jævlig brei østfolddialekt for at dette ikke blir seier.

Nå er det bare å kjøre på på søndag og få det overstått sånn at vi kan fokusere på bøtta.

Normalt vil vi fraråde folk å oppholde seg i Østfold, men søndag er det unntak. Alle mann til Fredrikstad!

Matchen spilles klokka 17:00

Vålerenga bandy trenger spenn

Vålerenga bandy tok seriemesterskapet i 1. divisjon sist uke, og nå skal det spilles kvalik for å komme seg opp i eliteserien
og det er ikke helt problemfritt. Frem til nå har laget bestått av de glade «amatører» og har blitt drevet på god gammaldags dugnadsånd.

Nå trenger de hjelp utenfra.

Kvaliken spilles i Bodø og for å komme seg så langt nord trengs det flybilletter og hotellrom.

Om du ønsker å kaste inn noen penger i potten for å hjelpe gutta kan det gjøres her:

https://sponsor.me/Vlerengainnebandy

Fotballtrening

Vi begynner, i følge klubben, å «nærme oss seriestart». Om 30 dager smeller det og før ballen sparkes i gang trengs det øving.

Siden Bodø Glimt har bestemt seg for å ta en langhelg i selve hovedstaden i helga, kan man like godt sette opp en treningskamp fredag ettermiddag.

Om du har fleksitid eller gjemmekontor kan du stikke opp på Valle klokka 15:00.

Vålerenga i dag

Vi varmer opp helga med en tur på stadion for å se Vålerengas lag slå nordlendingene. Etter det tar vi en velfortjent øl på Øst eller Vertshuset, eller stikker ned på Bohemen for å kvisse.

Legg igjen en kommentar