Dagboka tirsdag 26. februar 2019

I dagens bok blir det endel hockey. Det er jo naturlig når iskrigera holder på å hanke inn nytt sølvtøy.  I tillegg blir det litt stoff om han backen fra Vanvouver Whitecaps. Ikke Adekugbe, men han andre. Seriegull på G Da er dagen endelig her – dagen vi får den første matchballen for å sikre oss … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 26. februar 2019»

I dagens bok blir det endel hockey. Det er jo naturlig når iskrigera holder på å hanke inn nytt sølvtøy.  I tillegg blir det litt stoff om han backen fra Vanvouver Whitecaps. Ikke Adekugbe, men han andre.

Seriegull på G
Da er dagen endelig her – dagen vi får den første matchballen for å sikre oss seriemesteskapet i GET-ligaen. Vålerenga tar i mot tegneserieklubben med plastikkfans, Stavanger Oilers, i Furuset Forum i dag kl 19:00

Vinner vi kampen havner Storhamar Dragons i samme kurven som resten av laga – den det står «Har ikke en gang en teoretisk sjanse til å ta igjen Vålerenga»

Vanligvis møtes laga 5 ganger i løpet av en sesong, men siden LØK gikk i føkk all modus før sesongen så er det bare 9 lag og man møtes 6 ganger. Sesongen har vist at kampene lagene imellom er jevne og at det som regel er et mål som skiller laga.

3-4 Stavanger – Vålerenga
1-3 Vålerenga – Stavanger
2-1 Stavanger – Vålerenga
3-2 Vålerenga – Stavanger
3-2 Stavanger – Vålerenga

VPN satser på at Vålerenga utligner til 3-3 i interntabellen mot plastikklaget fra sjarmløse Stavanger.

Ny back på G
Det har ligget i kortene en stund, men nå virker det som om ting er i ferd med å formaliseres. VårtOslo melder at Jufraín Juárez er på vei fra Vancouver i metallfugl, så da er det bare å følge med på klubbens sider om og når det kommer en bekreftelse.

Comeback på G
Det har vært litt spekulajoner i det siste om Vålerenga Blueberriesspilleren Mats Zuccarello ville rekke sluttspilet i NHL etter at han spiste puck mot Chicago. Ifølge støtteapparatet til Stars så er bruddet han har pådratt seg langt penere enn det vi alle var vitne til mellom Tone Damli og Aksel Henie, så han skal være tilbake i god tid før slittspillet. Det er jo positivt for alle som liker Zucca, hockey, NHL og sluttspill og som i tillegg  har en jobb som gjør at man må komme seg opp om morran. Da passer det greit at han flytta over i Western Conference for da slipper vi jo å sove i det hele tatt.

Vålerenga i dag
Trikketur – hockeykamp – feiring – trikketur – Bohemen – øl – whiskey – øl – øl – cider – øl – shots – øl- øl – øl – cider – paraplydrink alla Hytte-Kjell  – øl – øl – øl – en shot for hvert seriemesterskap – kollaps – ambulansetur – pumping -snike seg ut fra legevakta – reflektere over hvor kort avstand det er fra legevakta og til det første lokalet til Vålerenga Sjappa – returnere til Bohemen – bli båret ut av myndig person – krabbe – kebab – drosjetur – hjem

Legg igjen en kommentar