Dagboka mandag 25. februar 2019

Det er litt over fire uker til seriestart i fotball, og snart er Vålerenga seriemester i hockey. Tror vi. Vi skriver 25. februar og det er ser jaggu ut som «i år så tar vi alt»…Eller kanskje ikke. Men la oss starte med å klå Stavanger i morgen kveld. Oilers kommer til å være sykt … Fortsett å lese «Dagboka mandag 25. februar 2019»

Det er litt over fire uker til seriestart i fotball, og snart er Vålerenga seriemester i hockey. Tror vi. Vi skriver 25. februar og det er ser jaggu ut som «i år så tar vi alt»…Eller kanskje ikke. Men la oss starte med å klå Stavanger i morgen kveld. Oilers kommer til å være sykt motiverte for å ødelegge for oss, for de veit at hvis de taper er vi allerede seriemester. Det bør være motivasjon både for gutta, og for deg til å ta turen til Furuset.

Når Vålerenga vinner serien, for det gjør vi. Vi har nemlig muligheten også med tap bare det blir poeng mot Stjernen eller Ringerike. Men når det skjer, er det for første gang siden 2013/14-sesongen. I fjor vant Storhamar, mens Oilers har tre på rad før det.

4-0 over Manglerud Star

Sluttspillet

Det svenske Hockeybladet skriver om hvem som er favoritt til å vinne sluttspillet:

I seriespelet är det alltså Vålerenga som har imponerat mest och leder. Men precis som vi vet är det sällan serien som är det som räknas. I slutspelet kan vad som helst hända och ska vi tro spelbolagens odds är det Storhamar som står som favoriter till att försvara sitt guld. Rizk erbjuder oddset 2.65 för Storhamar som segrare, för Vålerenga är samma odds 3.30.

Rasmus Ahlholm

Som sig bör i grannlandet väst har vi också flera svenska stjärnor som levererar på hög nivå. Svenska Vålerengaspelaren Rasmus Ahlholm, med förflutet i Djurgårdens J20 samt Haninge och Huddinge, leder faktiskt hela seriens poängliga och har gått från klarhet till klarhet under sina fyra säsonger i Norge… Spelare som lyckas bra i GET-ligaen är inte sällan hett material på den svenska marknaden så det kan vara intressant att hålla koll på.

Sagene Gutter 10 år

Treningskamper

Fredag kl 15 er Vålerenga klar for treningskamp mot Bodø/Glimt på Intility Arena. Fire fredager på rad tar vi imot lag, etter Bodø/Glimt følger Tromsø, Strømsgodset og Lillestrøm før Mjøndalen kommer til første seriekamp lørdag 30. mars kl 18.

Dagboka synes det er vanskelig å være veldig optimist, eller pessimist for den saks skyld, foran årets sesong. Kanskje får vi vite mye om klubbens muligheter på årsmøte i Vålerenga Fotball Elite (VFE), som er på Intility Arena tirsdag 12. mars klokka 18.00.

Vålerenga i morgen

 

 

Legg igjen en kommentar