Dagboka fredag 22. februar 2019

Det er kanskje ikke verdens beste vær og utepilsteperatur i dag, men dette er en bra fredag! Ikke nok med at det er vinterens siste, men i går tok Vålerenga gull. Det første av årets mange. I tillegg til en hyllest av innebandylaget ser vi også på osloskolen, ishockeylaget og håndball. Bøtte til Vålerenga! Etter … Fortsett å lese «Dagboka fredag 22. februar 2019»

Det er kanskje ikke verdens beste vær og utepilsteperatur i dag, men dette er en bra fredag! Ikke nok med at det er vinterens siste, men i går tok Vålerenga gull. Det første av årets mange. I tillegg til en hyllest av innebandylaget ser vi også på osloskolen, ishockeylaget og håndball.

Bøtte til Vålerenga!

Etter en 7-3 seier over stasjonsbygda ble det i går klart at Vålerenga innebandy tar seriegullet. Første i boks ser altså! Om du er gira på å feire med gutta kan du møte opp i Teglverket søndag 10. mars klokka 14:00. Da blir det delt ut gullmedaljer, bøtte og det blir sikkert en del glis å se.

Det lakker mot gull

Hockeysesingen fortsetter å være spennende etter at vi gikk på et småsurt 3-4 tap på overtid i Forum mot Hamar hjemme i går. Der det fra før var matematisk mulig å ikke vinne serien, er det nå tilbake til å være relativt sannsynlig.

Surt fordi det så ut til å gå mot seier da Andreas Heier vispa inn 3-2 med under 7 minutter igjen, fordi Dragons utlignet med halvminuttet igjen av kampen og fordi Troy Joseph avgjorde i sudden.

Før avslutningen så fikk vi en kamp som skiftet mellom det blendende og det begredelige. Det var ikke mye som tydet på at Vålerenga er i førersetet denne våren. Dragons feiet gulvet med oss i hele første perioden og kun en meget god Søberg hindret en stygg start.

I starten av 2. periode hevet vi oss, fikk satt Østlund under press og fikk 2 gåller. Deretter tok bønda nok en gang over og Irving satte 2-2, etter pass fra prinsessa deres, før tåkeluren meldte ny vanningspause.

Ståa nå er at Vålerenga leder med fire poeng over Storhamar med en kamp mindre spilt når det gjenstår fire kamper. Og med tanke på at tre av de matchene er mot henholdsvis Manglerud, Hønefoss og Fredrikstad, skal våre gutter drite relativt greit i punsjbollen for at dette ikke skal holde hele veien inn.

Dette rister vi av oss og fortsetter marsjen mot seriemesterskapet.

Vi kan ta dette hjemme mot oljearbeidera på tirsdag klokka 19:00. Da veit du hva du skal den dagen.

Videregående hockey

Hellerud videregående skole har starta en hockeysatsning vi syns er verdt å nevne. Skolen har funnet ut at det er mange hockeyspillere som velger yrkesfag, og de ønsker å kombinere disse to tinga på en god måte. Vi regner med at dette kan være et jækla godt tilbud til unge Vålerengaspillere.

For å få til dette har de hyra inn Kenneth Larsen og igangsatt en leieavtale med Furuset forum der elevene skal trene fysisk og på is to ganger i uka.

Dagboka minner også på at søknadsfristen for videregående skole er 1. mars, og at det er mulig å endre søknad frem til denne datoen.

Hands!

Vålerenga håndball damer kan rykke opp i andredivisjon og trenger din hjelp.

Vi sakser fra klanen.no

 Nå trenger vi hjelp! Skal vi klare å måle oss med serielederen Kjelsås hjemme på Jordal 4. mars trenger vi all støtte vi kan få. Damene ønsker seg full trøkk fra sine likesinnede på tribunen slik at vi får vist at det kun er ett lag som gjelder i Oslo. En by, ett lag! Alle mann til Jordal 4. mars kl. 2000!!
Enga på topp!

Om du har på deg pentøy, kommer du inn gratis.

Mens damene gjør det skarpt i sin serie, ser det mørkere ut for gutta. Etter 18 spilte kamper i 1. divisjon står våre gutter igjen med null seiere. Nedrykket er for lengst et faktum, men vi er likevel stolte av dem. Vi håper og tror på gjensyn i 1. div 2021.

Om du er gira på å se kamper er det to hjemmekamper igjen. Den første mot Follo 6. mars og den andre er 17. mars mot Charlottenlund.

Trolla trenger ny trener

Damelaget til Trolls er på utkikk etter ny trener. Om du kjenner noen som har grisepeil på fotball av den amerikanske sorten, kan du tipse dem. Det kan kanskje hende du har peiling selv og er gira på jobben? Da er det bare å søke.

Ronny-O-Meter

Selv om vi befinner oss et stykke uttafor fotballsesongen, hender det at vi går inn på sidene til VIF fotball for å sjekke at de fremdeles lever. Når vi scroller oss gjennom sidene er det én ting som møter oss hver gang; det vanvittig triste Ronny-meteret.

Som de fleste sikkert kjenner til har Ronny lova å betale siste halvpart av TIFO-opphenget dersom de klarer å selge 1500 sesongkort på supportertribunen.

I dag står det 38%.

Om du ikke har kjøpt sesongkort, men har planer om å gjøre det, kan ikke vi bli enige om at du gjør det nå a?

Ting begynner å bli kleint.

Vålerenga i dag

Innepils på Øst eller Vertshuset. Ellers holder Trine og Tor quiz på Bohemen.

Legg igjen en kommentar