Dagboka tirsdag 19. februar 2019

Viktig hockeykamp i Norges dressinghovedstad og vi venter på at Efrain Juarez skal signere for Vålerenga fotball. I kveld spiller Vålerenga hockey en drit viktig bortekamp mot Sparta Sarpsborg. Pr nå ligger Vålerenga på topp av Get-ligaen og har stø kurs mot seriemesterskapet. Men selv om isen ser glatt ut så er det fortsatt noen … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 19. februar 2019»

Viktig hockeykamp i Norges dressinghovedstad og vi venter på at Efrain Juarez skal signere for Vålerenga fotball.
I kveld spiller Vålerenga hockey en drit viktig bortekamp mot Sparta Sarpsborg. Pr nå ligger Vålerenga på topp av Get-ligaen og har stø kurs mot seriemesterskapet. Men selv om isen ser glatt ut så er det fortsatt noen hakk i den som kan få klubben til å tryne. Det nytter ikke å hvile på klubbens 5-3 seier over Frisk & Svettis fra Asker på lørdag. Nå er det Sparta Sarpsborg og tre poeng som gjelder.

Akkurat kveldens kamp mot Sparta er kanskje den viktigste kampen i følge sjefen sjøl, Radio-Roy. Til VG sier han: – Der må vi vinne. Da har vi råd til å tape begge kampene mot Storhamar og Stavanger. Men det er fortsatt mange poeng som skal deles ut.

Heldigvis stiller ikke Sparta med grisespilleren Didrik Brainiac Svendsen. Han er ute med matchstraff etter å ha først krangla med Lillehammers Justin Hickman – og så fortsette med Adrian Saxrud Danielsen. Smart….eller S.M.R.T, som Didrik selv nok ville ha sagt det. Vi er glad for at han ikke er med. Ikke fordi han nødvendigvis er så jævla god, men fordi han er en fyr som kan finne på å skade våre spilleren bare for å få oppmerksomhet. Det som er litt gøy er at Svendsen er en akkurat ganske mye dårligere enn det han selger seg inn som, og akkurat ganske mye «tettere» enn det han sjæl tror. En fantastisk kombinasjon….for oss!!

Verdt å merke seg at selv om Brianiac er ute så er rekka hans «League of Dumb» ikke spesielt redusert…vi snakker tross alt om Sparta. De kommer til å prøve seg. Vi tipper de har merka: Røyrmark, Ylven, Ahlholm og Lindstrøm. Heldigvis er Vålerenga ett lag, vi har nok av spillere som er mer en glad for å stå opp for lagkompisa sine.

Dropp er i kveld 18:30. Husk å beregne god tid når du skal dit. Det blir fort lang kø bak alle de traktora som skal kjøre til Sparta Amfi når hjemmepublikum finner ut det er kamp.

Call of Juarez?

For ifølge Nettavisen skal Vålerenga og Efrain Juarez være så godt som enige, selv om de ikke sier det rett ut. Vi tror Vålerenga fotball herrer elite får sin første meksikaner i stallen. Juarez er høyreback, 30 år gammel og vært innom klubber som Glasgow Celtic og Real Zaragoza. Han har også en god håndfull med landskamper, samt spilt i VM. Det er altså en rutinert fyr Vålerenga har i kikkerten.

Dagboka er dog ikke 100% superpositive til denne signeringa. Han terminerte kontrakten sin med Vancouver Whitecaps i januar og de rapportene dagboka har fått tegner et bilde av en fyr som liker å gå på fylla og se på damer danse lettkledd. Du må gjerne gjøre det når du står på tribunen, men vi håper det er noe som skjedde i Skottland. For hva annet kan man vel egentlig gjøre der enn å gå på fylla?

Vi gleder oss derimot til å bli skikkelig gjort til skamme. Ronny Deila mener han er et scoop, så da må vi nesten ta han på ordet. En annen som mener Juarez ville vært gull å få til klubben er en annen nykommer. Herolind Shala fant tonen automatisk med Juarez på høyrekanten.

Herolind Shala er stolt av å være Vålerenga-spiller (foto: vif-fotball.no)
Herolind Shala er stolt av å være Vålerenga-spiller – og nå kan han kanskje få følge av en meksikaner (foto: vif-fotball.no)

– Det har fungert veldig bra. Vi spilte sammen for første gang mot Rostov, og det gikk veldig bra. Vi slapp til lite defensivt og skapte en del offensivt, sier han og påpeker samtidig at det tar tid å bygge relasjoner i ny klubb. Dette forteller han til Nettavisen.

Motbevis oss gjerne, Juarez! Vi er vant til å ta feil.

Vålerenga i dag

Vålerenga fotball herrer spiller treningskamp mot estiske Nõmme Kalju på Marbella 16:00. Så spiller hockeyen Get-liga-kamp borte mot Sparta 18:30. 3-0-seier til VIF i begge kampa.

Legg igjen en kommentar