Dagboka fredag 15. februar 2019

Sola skinner, våren ser ut til å komme hakket tidligere i år enn i fjor, hockeylaget gikk på en liten smell i OL-byen i går, Vålerenga er en klubb som bryr seg om både spillere og mennesker, også har vi forsøkt oss på å lese tysk. Lillehammer Vålerenga har hatrt god flyt i det siste … Fortsett å lese «Dagboka fredag 15. februar 2019»

Sola skinner, våren ser ut til å komme hakket tidligere i år enn i fjor, hockeylaget gikk på en liten smell i OL-byen i går, Vålerenga er en klubb som bryr seg om både spillere og mennesker, også har vi forsøkt oss på å lese tysk.

Lillehammer

Vålerenga har hatrt god flyt i det siste og vi ser ut til å være på grei vei til å ta gullet. Med to tap etter ekstra tid på de siste fem matchene skal vi selvsagt ikke ta noen sorger på forskudd, men vi må ikke glemme at ikke langt bak ligger ulvefolket eller dragene eller hva de nå er fra Hamar og puster oss i nakken. Med tanke på at de utelukkende puter med munnen oppleves det litt ekstra ubehagelig.

Vi skal ikke miste trua av et simpelt tap, men det er så døvt når det skjer.

Neste match er allerede i mårra klokka 16:00 på Furuset. På andre sida står Asker.

Medmennesker

Som sikkert mange har fått med seg stilte Daniel Sørvik opp i VårtOslo og fortalte at han hadde hatt det kjedelig i tida før Vålerenga. Etter et godt år i Sveits flytta han til Tjekkia, noe som skulle vise seg å bli kjipe greier. Han var den eneste ytlendingen på laget, og helseapparatet rundt klubben beskrives som mangelfult.

Sistnevnte er jævlig døvt når man blir skada. Og når ting bikker litt imot, man sitter aleine i et land, klubben gir litt blanke i helsa og kroppen ikke virker som den skal, er det lett å gripe til de enkle tingene; flaska og sovepiller.

Nå er det viktig å påpeke at han ikke på noen måte mener at han var på strake veien inn i finsk hoppform, men han innrømmer at han nok var hakket ivrig med medikamentene.

Enter Espen Shampo Knutsen som dro han ut av dritten og hjem til Norge igjen før det spora fullstendig av.

Dette rører de de ellers så iskalde hjertene våre, og vi blir så forbanna stolte av både Sørvik som gidder å snakke om at det ikke bare har vært enkelt, men også klubben som viser at de setter mennesker høyt både på isen og i hverdagen.

Ekstra stolte blir vi av anti-mobbekampanjen som drives og det varmer at laget sender folk ut på skolene i byen for å snakke om det.

Vålerenga viser at visjonen om å ikke bare skape gode spillere, men også bra folk viser seg godt i praksis. Det er vakkert å se!

Norwegischer Rekordmeister

Det har kommmet et bud fra Italia om at det tradisjonsrike rekordvinnerlaget Valerenga fra Oslo skal ta del i forberedelsestureen Dolomiten-Cup. En off-season turnering som blir spilt i den tysktalende italienske regionen Sør-Tyrol.

Turneringen ble opprettet i 2006 der primært tyske, italienske, sveitsiske og østerriske lag møtes til batalje, heder og ære. Sist et norsk lag var der nede var Lørenskog i 2012.

At Vålerenga skal ta del i dette er selvsagt stor stas. I tillegg til å få prøvet seg mot europeisk motstand, gir det oss supportere en glimrende anledning til å ta en tur til Italia om sommeren for å se hockey. En mulighet man strengt tatt sjeldent har.

Turneringen spilles 16-18 august i Neumarkt, et par mil uttafor Bolzano

Vålerenga i dag

Quiz på Bohemen, øl i krana på Øst og Vertshuset.

Legg igjen en kommentar