Dagboka onsdag 13. februar 2019

Blodfersk iskriger, aldersbestemt puck, Vålerenga Trolls og vinteropphold i syden. Der har du dagens bok, sånn kort oppsumert. Puck Villiam Strøm, Tobbe Lindstrøm og Andreas Stene er tilbake etter landslagskamper og er klare for å sette inn turboen inn mot sluttspillet. De får følge av nysigneringa Andreas Heier. Heier er en venstrefatta wing som er … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 13. februar 2019»

Blodfersk iskriger, aldersbestemt puck, Vålerenga Trolls og vinteropphold i syden. Der har du dagens bok, sånn kort oppsumert.

Puck
Villiam Strøm, Tobbe Lindstrøm og Andreas Stene er tilbake etter landslagskamper og er klare for å sette inn turboen inn mot sluttspillet. De får følge av nysigneringa Andreas Heier. Heier er en venstrefatta wing som er bra både offensivt og defensivt. Han har bakgrunn fra Stjernen og kommer nå fra Allsvenskan laget Panteren. Statsa hans finner du her. Slik Dagboka har forstått det, har Heier signert kontrakt for resten av inneværende sesong.

Om det er flere overganger i gjære veit vi den 15. februar. Da går nemlig overgangsfristen ut.

I morra erre endelig kamp igjen. Bortekamp mot Lillehammer. Pucken droppes 18.30. Har du ikke kjøpt billett til de siste hjemmekampene enda, så gjør det nå! Det er ikke noe å tenke på…gutta leverer til gull på isen, det begynner å lukte både seriemesterkap og bøtte….og Forum kommer til å bli solgt ut…kveld etter kveld!!

Aldersbestemt puck
Vålerenga hadde hele 5 spillere i troppen da U18 landslaget vant 4-nasjonersturnering på Gjøvik i helga som var. Gutta fra Vålerenga var: Sander Frøberg, Nikolai Eliesen, Mats Viker Brekke, Calle Spaberg Olsen og Tobias Johansen Breivold.

Resultatene fra turneringa:
Østerike – Norge: 0-4
Norge – Latvia: 6-0
Norge – Danmark: 3-2 (e.s)

U14 laget var også ute på representasjonsoppdrag sist helg. De bussa bort til hallen borte i byggefeltet i Asker og spilte Norway Supercup. Av ni lag, 8 norske og et tjekkisk, ble gutta våre nummer to. De eneste som slo oss var et superbra tsjekkisk lag. Å være best av de norske lagene er ikke verst. Gratulerer med det gutta! En ekstra gratulasjon sendes til Michael Brandsegg-Nygård. Han ble nemlig plukka ut på All-star laget!

WANTET – Lineman
Vålerenga Trolls søker spillere, eller mer spesifikt; lineman! Vi klarer ikke skrive en bedre «stillingsannonse» enn det klubben selv har gjort på sin Facebookside. Derfor stjeler vi som ravna: «In football, the linemen are the guys prepared to go through the fire and flames for their team. The toughest of the tough, these are the big guys prepared to line up 60+ times a game, inches from their opponents, to punch guys in the mouth ( not literally of course, punching people (striking) is a penalty that gets you ejected from the game.) size, power and quick reactions are what makes a good lineman, as well as being prepared to sacrifice yourself for the good of the team.⁣» Ja vi veit…den er på engelsk!

Uansett, har du det som trengs eller kjenner du noen som har det som trengs? Join gutta i Trolls på ei trening. De trener tirsdager og torsdager fra klokken 19.30 til klokken 20.45. Det eneste du trenger å ta med er fotballsko og klær til å trene utendørs, resten får du lånt av klubben. Send dem en melding på Facebook dersom du lurer på noe. Selv om de er breiale når de prøver å selge seg inn, så er de en kram go’ gjeng!!

Fotball
I syden er A-laget på treningsleir. I dag har de spilt kamp mot Kongsvinger. Vi vant 2-1.

Legg igjen en kommentar