Dagboka onsdag 6. februar 2019

Dagboka kort oppsummert: Amerikansk fotball, treningsleir i syden og håndballkamp mot Lillestrøm. Trolls Vålerenga Trolls kjører, torsdag 21. februar, åpen trening for ungdom mellom 13 og 17 år i Manglerudhallen. Treninga varer 1,5 time, fra klokken 17.30 til klokken 19.00. Når vi skriver at treninga er åpen, så mener vi ÅPEN – den er åpen … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 6. februar 2019»

Dagboka kort oppsummert: Amerikansk fotball, treningsleir i syden og håndballkamp mot Lillestrøm.

Trolls

Vålerenga Trolls kjører, torsdag 21. februar, åpen trening for ungdom mellom 13 og 17 år i Manglerudhallen. Treninga varer 1,5 time, fra klokken 17.30 til klokken 19.00. Når vi skriver at treninga er åpen, så mener vi ÅPEN – den er åpen for alle, både jenter og gutter, raske og seine, høye og lave, tynne og fluffy, sterke og de ikke fullt så sterke…sånn er det i Vålerenga-familien: Det er plass til alle. For som klubben skriver på facebooksida si: «Lyst til å prøve verdens kuleste sport, og få en ekstra familie med på kjøpet?»

Det eneste kriteriet er at du har lyst til å prøve å spille amerikansk fotball. Det eneste man trenger å gjøre er å ta med seg fotballsko og treningstøy. Så er du mellom 13 og 17 år, eller kjenner noen i den aldersgruppa som kunne tenke seg å få prøvd amerikansk fotball, så er det ikke noe å tenke på: Sett av datoen og hiv deg med.

Dagboka er sikker på at dersom du har spørsmål, er litt usikker på oppmøte osv så vil du få hyggelig svar dersom du sender dem en melding.

Og til de av dere som er for gamle: følg klubben gjerne på sosiale media, ikke bare er de bra på bilder og informasjon….de er faktisk ganske så morsomme også.

Vålerenga i syden.
Mens snøen laver ned og skaper trafikalt kaos og lengre ventetid enn vanlig på legevakta, så har A-laget reist til Marbella på treningsleir. Blant spillerne er det tre utenlandske spillere som er med for å vise seg fram og for å bli kjent med klubben. To av disse er fra Nigeria, og en er fra Mexico. Felles for alle er at de har spilt landskaper enten på ungdomsnivå eller på A-lagsnivå for sine respektive land. Spennende! Les mer om dette på klubbens nettsider.

Ellers så syns boka det er stor stas at Deila og co også har tatt med seg 16 år gamle Odin Thiago Holm og de to 18 åringene Leo Cornic og Oscar Opsahl.

Spillerne som har reist på tur er:

Keepere: Adam Larsen Kwarasey, Kristoffer Klaesson

Forsvarsspillere: Efraín Juárez, Ivan Näsberg, Jonatan Tollås Nation, Markus Nakkim, Sam Adekugbe, Christian Borchgrevink, Oscar Opsahl, Leo Cornic,

Midtbanespillere: Mohammed Abu, Magnus Lekven, Felix Horn Myhre, Erik Israelsson, Sakarias Opsahl, Magnus Retsius Grødem, Odin Thiago Holm

Angrepsspillere: Aron Dønnum, Matthias Vilhjalmsson, Deyver Vega, Bård Finne, Chidera Ejuke, Fitim Azemi, Peter Godly Michael, Victor Okoh Boniface, Etim Friday Ubi

Håndball
Til helga er det ikke hockeykamp så da fyker vi avgårde for å se håndball. Førstkommende søndag, altså den 9. februar, møter Vålerengas A-lag (herrer) Lillestrøm til derby i Skedsmohallen. Kampen starter klokken 16.00 og dørene åpner klokken 15.00. Alle som kommer fra Vålerenga kommer inn GRATIS!!
Hva er det å tenke på??

Legg igjen en kommentar