Dagboka tirsdag 5. februar 2019

Noen blir skadet, andre blir solgt og noen blir ansatt. Og noen får henlagt anmeldelsen sin. I treningskampen mot Trondheims/Ørn gikk venstreback Andrine Tomter i bakken. Det var et uhell, men uhell kan også gjøre vondt. Nå viser det seg at hun rett og slett har brukket ankelen. Dette forteller vif-damefotball.no oss. Dette syns vi … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 5. februar 2019»

Noen blir skadet, andre blir solgt og noen blir ansatt. Og noen får henlagt anmeldelsen sin.

I treningskampen mot Trondheims/Ørn gikk venstreback Andrine Tomter i bakken. Det var et uhell, men uhell kan også gjøre vondt. Nå viser det seg at hun rett og slett har brukket ankelen. Dette forteller vif-damefotball.no oss.

Dette syns vi er kjipt. Hun er en viktig spiller for Vålerenga, og en som skulle ta laget til medalje i årets sesong. I stedet for trening og lek med ball blir operasjon på torsdag. Så blir det en periode med opptrening. Akkurat hvor lang den perioden er og hvor lenge hun er ute av fotballen veit vi ikke, men vi krysser fingra for at hun er raskt tilbake.

God bedring, Andrine!

I rekken av dårlig nyheter så fikk vi i går vite at Sam Johnsons overgang til Real Salt Lake (det er i USA) er fullført. Spissen scora elleve mål på 24 kamper og var sterkt delaktig i at Vålerenga endte på 7. og ikke lavere. Det er derfor med stort savn vi vinker farvel til Sam i det han trist (regner vi med) setter snuta mot Utah og Salt Lake City.

Sam Johnson jubler med Chidera Ejuke (foto: Eivind Hauger)
Sam Johnson jubler med Chidera Ejuke (foto: Eivind Hauger)

Sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen er dog ikke så deppa. Til vif-fotball.no sier han «- Vi er godt fornøyd med den avtalen som er gjort med Real Salt Lake og kan ikke gjøre annet enn å ønske Sam all mulig lykke til i MLS.». Det betyr, håper vi, at klubben har fått mer enn de 7-8-9 millionene som har vært nevnt i mediene. Kanskje klubben til og med har hanka inn en god videresalgsavtale?

Lykke til i USA, Sam!

At Vålerenga får inn friske millioner og frigjør lønn er derimot en fin ting. Det har vært skrevet mye om den økonomiske situasjonen i Vålerenga og når økonomidirektøren også tar hatten sin og går så blir vi bekymra. Så dukker det opp nyheter som gjør at vi får håp om framtida. Inn som erstatter kommer Ine Hope Karlsen. Hun kommer fra samme stilling i Norsk toppfotball og burde derfor være godt kjent med hvordan ting står til i klubben.

Velkommen til klubben, Ine!

I Nationen kan vi lese at politiet henlegger Leons anmeldelse mot Klanen. Han valgte å anmelde Klanen på grunn av t-skjorta «redd ulven – skyt bønda». Dagboka syns det kanskje var litt i voldsomste laget, anmeldelsen altså – t-skjorta var helt grei, men vi noterte oss det. Den samme notisen har politiet også gjort. Henleggelsen er gjort på grunn av manglende saksbehandlingskapasitet.

Denne var for hard kost for Leon.
Denne var for hard kost for bønda.

VPN tenker at dette er mer en måte å si «sorry, dette gidder vi ikke Leon» enn noe annet. Eller så kan vi tolke det som at «skyt bønda» er noe påtalemyndighetene mener er helt innafor. Du kan selv få velge.

Takk for fornuften, politiet!

 

Legg igjen en kommentar