Dagboka onsdag 23. januar 2019

En kald onsdag blir straks varmere når vi leser om Olav og Gatelaget, Dagboka sveiper kort innom Trolls, Frölunda Hockey-camp, RBK og Vilhàlmsson også Dugnad: Nye drakter til Vålerenga! Vålerenga Trolls leverer kvalitet fra kidsa starter i klubben til de som voksne kjemper om bøtter på elitenivå. De er rause og inkluderende, men har ikke … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 23. januar 2019»

En kald onsdag blir straks varmere når vi leser om Olav og Gatelaget, Dagboka sveiper kort innom Trolls, Frölunda Hockey-camp, RBK og Vilhàlmsson også

Dugnad: Nye drakter til Vålerenga!
Vålerenga Trolls leverer kvalitet fra kidsa starter i klubben til de som voksne kjemper om bøtter på elitenivå. De er rause og inkluderende, men har ikke spesielt mye penger. Når damelaget deres slenger ut en oppfordring til å stemme klubben fram i OMOs Klubbkasse, slik at klubben kan få nye draktsett, er det innmari lett å slenge seg på å bidra. Er det noe vi er gode på i Vålerenga, så er det akkurat det…dugnad. Dette her er den letteste dugnaden man deltar på i år. Alt du gjør er å klikke HER, finn Vålerenga Trolls og stem dem frem.

Er hjertet ditt nærmere Vålerenga Hockey U21, Vålerenga Håndball, Vålerenga Innebandy, eller Vålerenga G09, sier du?? Vel fortvil ikke…du kan stemme på dem også. Dagboka bryr seg ikke om hvem du stemmer på, så lenge du stemmer Vålerenga. Det er jo tross alt noe som heter fri vilje og stemmefrihet her i landet.

Frölunda Hockey-camp

Hvis du har unger som spiller hockey så veit du det nok allerede med vi tar oss frihet til å sende ei litta påminnelse likevel. Frölunda og Vålerenga har samarbeida på breddenivå i årevis. Hvert år arrangeres det camp for kidsa, i år er det unger som er født i 2004 – 2006 som får mulighet til å delta. Frölunda stiller med en håndfull trenere, det blir teori og praksis etter Frölundas modell, eget opplegg for keepere, masse økter på isen og unga får frukt og lunsj. Det skjer sikkert mye mer gøyalt og lærerikt for kidsa som vi ikke har fått med oss! Campen går over to dager; 21-22 februar og koster 1700 kr. Du kan lese mer om kampen på klubbens hjemmesider. Påmelding skjer på vifbredde.no.

Olav het han og vi er ikke helt sikre på om han skrek når han ble født…
…men en ting veit vi, og det er at Olav Tveiten er en fin fyr! Inni mellom, når Dagboka trenger ei litt piff fordi den har mista trua på menneskeheten, surfer den innom sidene til Vålerenga Samfunn. I dag var en slik dag! Der leste vi om Gatelaget og Olav, og om hvor mye Gatelaget betyr for han. En ting vi lett snappa opp mellom linjene er hvor mye Olav også betyr for Gatelaget og Vålerenga Samfunn.

Olav fremhever hvor viktig han tenker det er for mange som sliter eller har slitt med rus å komme til Gatelaget, da det å få venner man kan henge med på fritiden, ha forventing og glede seg til å komme på trening, sette seg mål som man ser man når etc gjør noe med en som menneske. Man finner en mening og ser verdien av seg sjæl og verdien av å få gode relasjoner til andre.
Som han sier: «Gatelaget har ofte ikke så mye med fotball å gjøre, men det er en arena for nettverksbygging og et sted der en kan utvikle sosiale evner…Det viktigste er at du har følelsen av å bety noe. At det du gjør betyr noe for andre, og det føler jeg at jeg bidrar med i de rollene jeg har fått i klubben. Jeg føler at jeg blir verdsatt og satt pris på av de folkene rundt meg, og det er essensen i alt her.»

Har du ikke lest saken enda, så syns vi virkelig du skal  gjøre det. Det finnes ikke noe bedre når du ser folk som gir ekte innhold til tekster som «Du går aldri aleine i Vålerenga. Sammen går du med oss!» Gatelaget er NYDELIG!!

Kunne du, eller kjenner du noen som kunne tenke seg å delta på Vålerengas Gatelag? Ta kontakt med trener Svein- Helge Liknes (svein.liknes@vif.no, tlf: 92207128).

Sagaen om Rosenborg vs Ingebrigtsen
Klarer du å lage drama med èn trønder, så klarer du garantert lage drama med to. HERREGUD så glad Dagboka er for at vi ikke er RBK. Lar det være med det og knerter en pils. Begynner nemlig å bli ganske så tørr i halsen av alt popcornet vi har fortært de siste dagene. Vi skjønner godt at Matthías Vilhjàlmsson forlot dere.

Og når vi først snakker om Vilhjàlmsson. I går ble det bekreftet at han har signert en 2,5-års kontrakt med Vålerenga. Hjertelig velkommen skal du være. Mens vi venter på sesongstart og debut så koser vi oss med å myse på alle måla han bøtte inn i 2017-sesongen:

 

Legg igjen en kommentar