Dagboka mandag 21. januar 2019

Det er stas med Vålerenga Hockey som drar i land en solid seier på Hamar. Men hva skjer egentlig i Vålerenga Fotball om dagen? Aller først er det bare å la seg imponere av det Roy Johansen og Vålerenga Hockey gjør. Over 7.000 tilskuere på Hamar (det er faktisk imponerende det også) så Vålerenga vinne … Fortsett å lese «Dagboka mandag 21. januar 2019»

Det er stas med Vålerenga Hockey som drar i land en solid seier på Hamar. Men hva skjer egentlig i Vålerenga Fotball om dagen?

Aller først er det bare å la seg imponere av det Roy Johansen og Vålerenga Hockey gjør. Over 7.000 tilskuere på Hamar (det er faktisk imponerende det også) så Vålerenga vinne relativt fortjent 4-2. Dagsavisen skriver:

Så lenge keeperen heter Steffen Søberg og det jobbes like hardt kollektivt er Vålerenga et lag det per i dag er umulig for andre norske lag å bryte ned.

Ni seiere på rad, seks gevisnter av seks mulige så langt i år. VIF har nå fire poengs ledelse på Storhamar, og har attpåtil en kamp til gode. Lagene møtes en gang til i seriespillet.

Riktignok vant Storhamar skuddstatistikken i alle tre perioder, men 4-2 i fjøset er deilig.

Ylven

– Det smaker selvfølgelig veldig godt. Det finnes ikke noe bedre enn å dra herfra når det er helt stille i fjøset. Det er den beste følelsen du kan ha. De er det antatt beste laget i ligaen, med mest fans som skriker mest. Så det er vanskelig å slå det, sier Martin Laumann Ylven til TV 2

– Nå har vi ambisjoner om å gå for gull, og vi tør å si det. Det er veldig gøy, understreker Ylven.

Patrick Thoresen var naturlig nok veldig lite fornøyd med kvelden.

– Vi var avhengig av tre poeng for å henge med helt i toppen. Nå har Vålerenga og Stavanger en mulighet til å få en luke til oss. Så det er surt. Samtidig er det lagt opp til fest her i dag, og vi ville selvfølgelig ikke ha et sånt utfall, sier Thoresen til TV 2.

Vålerenga Fotball

Matthias Vilhjalmsson og Deyver Vega inn – og Markus Nakkim tilbake fra Viking. Amin Nouri og Felipe Carvalho ut. Hm.

I juli i fjor signerte Carvalho ny kontrakt som skulle gjøre han til Vålerenga-spiller fram til sommeren 2021. Jørgen Ingebrigtsen snakket om kontuinitet i Vålerenga og blablabla. Dagboka veit ingen ting om hva som har skjedd på et halvt år, men når to av de fire relativt sikreste kortene i fireren bak forsvinner på utlån, er det grunn til å undre.

Forhåpentligvis er det en masterplan her vi ikke ser og som noen i klubben klarer å holde tett om. I så fall: Veldig bra. Men dersom det ikke er tilfelle, fremstår alt snakk om medaljer i 2019 som vås.

Jesper Mathisen er ute og erter på Twitter:

Hva tenker du om sesongen 2019?

[poll id=»138″]

Dinamo Kiev

  • Vålerenga – Dinamo Kiev 9. februar (kl. TBA), Marbella Football Center
  • Vålerenga – Rostov 12. februar kl. 18.00, Marbella Football Center
  • Vålerenga – Nomme Kalju 19. februar kl. 16.30, Marbella Football Center

Isabell Herlovsen

Isabell Herlovsen leies altså ut til Kolbotn etter at de har samkjørt et ganske greit mediepress gjennom udokumenterte påstander i VG. VG skrev på fredag fra flere anonyme kilder at i følge VGs kilder, er stridens kjerne nå at Vålerenga ønsker at Herlovsen skal skrive under på at hun påtar seg ansvaret for konflikten med VIF-trener Monica Knudsen.

Vålerenga som klubb avkrefter dette, og når VG da skal få fram sitt poeng og sitere Morten Grødahl på nettopp dette, bruker VG det ladede ordet «hevder» Grødahl. Det er smålig og det er ugreit. Er det kanskje Frithjof Jacobsen som er kilden?

Vær varsom-plakaten, pressens kjøreregler, sier følgende om bruk av anonyme kilder:

Vær kritisk i valg av kilder, og kontroller at opplysninger som gis er korrekte. Det er god presseskikk å tilstrebe bredde og relevans i valg av kilder. Vær spesielt aktsom ved behandling av informasjon fra anonyme kilder…

Say no more!

Vålerenga i dag

Noen som fikk med seg at Vålerenga spilte treningskamp på fredag. Ble visst 0-4.

Legg igjen en kommentar